На зборах трудового колективу факультету інформаційних технологій заслухали і затвердили звіт декана О.Глазунової

24 грудня 2020, 23:14

   На факультеті інформаційних технологій відбулись збори трудового колективу присвячені 10 річчю створення факультеу та звіту декана Олени Глазунової. Збори проводились в он-лайн режимі та частково в аудиторії. В он-лайн режимі був присутній ректор університету Станіслав Ніколаєнко, а в аудиторію завітав Анатолій Ткачук, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку.

   Засідання розпочали із затвердження порядку денного:

1. Звіт декана факультету інформаційних технологій (О.Глазунова);

2. Звіт голови профспілкової організації факультету інформаційних технологій (Д.Касаткін);

3. Різне.

    Перед початком розгляду порядку денного відбулось урочисте врученя нагород працівникам факультету з нагоди 10-річчя факультету.

   З привітанням до працівників факультету звернувся проректор Вадим Ткачук, який побажав всім здоровя, трудової наснаги, щастя в родинах та успіхів в особистому житті.

   По завершенні урочистої частини перейшли до порядку денного. Виступила декан факультету Олена Глазунова, яка у своїй доповіді окреслила результати роботи колективу за 2020 рік в розрізі напрямі навчальної, наукової, методичної та організаційної роботи.

 

   Після виступу декана в обговоренні прийняли участь науково-педагогічні працівники факультету, які звертали увагу присутніх на особливості проведеної роботи на факультеті та у підрозділах.

   Завідувач кафедри інформаційних систем і технологій Михайло Швиденко зауважив, як швидко факультет виріс за 10 років, що саме сприяло розвитку та які плани він покладає на майбутнє.

   Начальник центру дистанційних технологій Максим Мокрієв доповів про якісний перехід університету у 2020 році на дистанційне навчання завдяки розробленими викладачами електроних курсів на базі Elearn.nubip.edu.ua. Він також зауважив, що у подальшому планується розширення технічної бази з метою підтримки більшої кількості учасників електронного навчання в університеті.

  Завідувач кафедри комп'ютерних систем і мереж Валерій Лахно відзначив, що за останні роки кафедрою за рахунок спонсорів та залучення позабюджетних коштів створено 4 сучасно-оснащених навчальних лабораторії та планується в наступному році створення "Кіберполігону" на базі навчальної лабораторії з кібербезпеки.

   Старший викладач та мережевий адміністратор Юрій Матус поділився своїм бачення на придбання і використання у навчальному процесі ліцензійного програмного забезпечення.

  Завідувач кафедри комп'ютерних наук Белла Голуб представила напрацювання кафедри у спільній роботі з іншими факультами та кафедрами університету з метою підсилення прикладних аспектів у напрямі програмування.

   Завідувач кафедри економічної кібернетики Дмитро Жерліцин розповів про перспективи нової спеціальності "Цифрова економіка" та виразив надії на ефективне проведення профорієнтційної роботи кафедрою по залученню абітурієнтів у 2021 році.

   На завершення обговорення виступив заступник декана Андрій Блозва. Він розповів про зроблене у минаючому році та переспективи розвитку у 2021.

   Потому за пропозицією головуючого члени трудового колективу одноголосно затвердили звіт декана.

   Наступним питанням порядку денного був виступ голови профспілкової організації факультету Дмитра Касаткіна. Він представив результати роботи, зазначивши при цьому, що минаючий рік був важким з огляду на карантин під час епідемії COVID-19. Але з тим 2 дітей працівників факультету відпочили у юнацькому таборі "Чайка", що на Богуславщині. 8 працівників отримало грошову допомогу по хворобі на коронавірус, та 7 отримало матеріальну допомогу на оздоровлення. Протягом року видіялв кошти на придбання цінних подарунків жінкам до 8 Березня, чоловікам до Дня захисника Батьківщини та дітям новорічні подарунки до Нового року. Також він розповів про плани профкому запроваджувати допомогу при оформленні медичних страхових полісів членам профспілкової організації.

   Після запитань та обговорень звіт голови профкому факультету затвердили одноголосно.

   На завершення зборів присуніх привітав ректор Станіслав Миколайович.

   Він подякував всім присутнім за важку і сумлінну працю, яку виконав колектив за минулий рік та окреслив завдання на майбутнє, шляхи покращення роботи колективу в 2021 році та привітав із Новим роком!

 

Ольга Касаткіна,

старший викладач кафедри інформаційних систем і технологій

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook