Захист магістерських робіт на факультеті інформаційних технологій: фахово, успішно, хоча і дистанційно

21 грудня 2020 року

Впродовж 11-15 грудня 2020 року на факультеті інформаційних технологій працювали екзаменаційні комісії з захисту магістерських робіт за спеціальностями 121 «Інженерія програмного забезпечення» освітньої програми «Програмне забезпечення інформаційних систем», 122 «Комп’ютерні науки» освітніх програм «Інформаційні управляючі системи та технології», «Комп’ютерний еколого економічний моніторинг», 123 «Комп’ютерна інженерія» освітньої програми «Комп’ютерні системи і мережі» та 051 «Економіка» освітньої програми «Економічна кібернетика». В умовах пандемії більшість магістрів презентували свої кваліфікаційні роботи зі своїх робочих місць, оскільки вже працюють за фахом.

Роботу екзаменаційних комісій розпочали з захисту магістерських робіт студентами освітньої програми «Комп’ютерні системи і мережі». До захисту було представлено 9 магістерських робіт за різними напрямами, а саме: організація комп’ютерних систем і мереж, впровадження IoT систем, безпека мереж та комп’ютерних систем, розробка систем моніторингу перешкод для квадрокоптера та інші.

Впродовж 14-15 грудня 2020 року продовжився захист магістерських робіт за спеціальностями «Комп’ютерні науки» та «Інженерія програмного забезпечення». Серед робіт були представлені розробки в різних галузях, що дозволило студентам продемонструвати високий рівень оволодіння сучасними ІТ технологіями, які вони набули навчаючись в університеті. Серед кращих робіт були: «Система підтримки прийняття рішень щодо реалізації задач селекції у тваринництві на базі сучасних інформаційних технологій» Ірини Гливи, «Інтелектуальна система моніторингу врожайності зернових культур у залежності від якісних показників ґрунту» Ольги Бєлої, «Система аналізу сторінок Facebook з позиції активності користувача» Анни Гавриленко, «Система аналізу якості онлайн уроків» Олександра Волохова, «Інтелектуальна система розпізнавання елементів документів на основі використання нейронних мереж» Івана Камлука та «Система аналізу і обліку обсягу спожитої електроенергії» Володимира Чебітька.

15 грудня 2020 року провела роботу екзаменаційна комісія, призначена для проведення державної атестації випускників денної форми навчання спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Економічна кібернетика». Тематика магістерських робіт різноманітна і цікава: «Оптимізація категорійного менеджменту підприємства» Анни Васильковської, «Аналіз продажу продукції у торгових точках» Анастасії Іванькової, «Параметри потенційного ринку коноплі у випадку його реалізації» Катерини Шаліманової, «Методи оптимізації конфігурування систем класу «Розумний будинок»» Анастасії Бондар, «Шляхи підвищення ефективності професійного спорту» Богдана Ворони.

Вітаємо всіх магістрів із успішним завершенням навчання в університеті та бажаємо, щоб набуті знання в магістратурі надали їм ще більше конкурентних переваг на ринку праці. 

 

Тетяна Волошина, заступник декана факультету

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook