СТУДЕНТИ МАГІСТРАТУРИ МЕХАНІКО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ УСПІШНО ПРОЙШЛИ ЗАХИСТ МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ

15 грудня 2020 року
   На розгляд трьох екзаменаційних комісій, з 7 по 10 грудня 2020 року були представлені магістерські роботи 30 студентів заочної форми навчання та 51 студента стаціонару спеціальності «Агроінженерія», 16 студентів заочної форми навчання та 18 студентів стаціонару спеціальності «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», а також 7 студентів спеціальності «Автомобільний транспорт». Захист проводився дистанційно, з використанням електронної платформи Cisco Webex Meetings, де для роботи кожної комісії було організовано окрему зустріч.  Студенти мали змогу відкрито продемонструвати всі свої інженерні та управлінські здобутки, зафіксовані у рівні знань, набутому під час півторарічного навчання в магістратурі механіко-технологічного факультету.

   Після заслуховування висвітленої на презентації доповіді студента, члени комісії ставили ряд запитань до доповідача, які стосувалися суті розробки, цінності її для суспільства та ефективності від її впровадження у виробництво. В обговоренні доповідей студентів екзаменаційними комісіями, взяв участь і ректор університету, Станіслав Ніколаєнко. Ректор наголосив на відповідальності кожного здобувача вищої освіти за достовірність результатів виконаної магістерської роботи, зазначив необхідні складові, які повинні бути присутні в полі зору сучасного інженера та зробив ряд пропозицій з підвищення якості роботи екзаменаційних комісій.

   Наукові здобутки, обґрунтовані у магістерських роботах, спрямовані на застосування новітніх технологій та автоматизованих систем управління в агропромисловому комплексі України. Високий рівень проведених досліджень продемонстрували: Роман Кононенко у розробці високопродуктивного обладнання для виробництва гранульованого біопалива, Олександр Капленко в розробці нової високопродуктивної лінії для виробництва молока, Олександра Косаренко в удосконаленні технології заправлення автотранспортних засобів, Євген Кривуля у підвищенні працездатності форсованих двигунів, Максим Бударін у нових підходах управління транспортними процесами, Роман Пінчук в раціоналізації маршрутів руху автомобільного транспорту та Олександр Ковальчук в удосконаленні технічного діагностування блокованого приводу ведучих мостів колісних тракторів.

   Механіко-технологічний факультет висловлює подяку головам екзаменаційних комісій, професорам: Віктору Несвідоміну, Євгенію Афтанділянцу і Василю Савчуку та членам екзаменаційних комісій, професорам: Леоніду Аніскевичу, Віктору Теслюку і Олегу Загурському, доцентам: Віктору Ребенку, Олександру Надточію, Михайлу Мотричу, Олександру Єременку, Олегу Заболотьку, Руслану Шатрову, Лілії Савченко, Тамарі Білько, Вікторії Опалко, а також секретарям комісій: Наталії Воронцовій, Тетяні Клочко і Наталії Кулібабі.

   Вітаємо випускників з достойним проходженням державної атестації. Бажаємо всім творчих успіхів, нових здобутків та потужно реалізувати свій потенціал на шляху професійних звершень!

 

Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного
факультету з навчальної та виховної роботи

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook