Посвята першокурсників 2020!

28 вересня 2020 року
м. Ніжин, вул. Шевченка, 10
28 вересня першокурсники інституту нарешті переступили поріг обраного вишу і після двотижневого знайомства в онлайн режимі продовжили його вже офлайн.

Куратори, декани та адміністрація інституту радо зустрічали студентів нового набору, яким довелося пройти вступну кампанію і розпочати навчальний рік в карантинних умовах. То ж і місце було обране відповідне – затишне подвір’я, де возвеличено символічний трактор-постамент історичного агротехнічного закладу і, де всіма барвами розквітає розарій, який було висаджено цьогоріч на честь 125-річниці від заснування нашого інституту.

Розпочав урочистості вітальним словом директор інституту Василь Лукач, який радо привітав студентів та їх батьків, подякував їм за їх вибір та наголосив, що благородна професія аграрія в усіх його іпостасях: економіста, інженера, технолога чи агронома ніколи не втратить свою актуальність і затребуваність на ринку праці.

   

Після представлення керівництва інституту на студентів-першокурсників чекала найвідповідальніша мить в їхньому студентському житті – присяга студентів Ніжинського агротехнічного інституту.

Трикратне «Присягаємо! Присягаємо! Присягаємо» ехом пролунало на знак їх довіри до всього сказаного, а вручені символи – Ключ знань, Залікова книжка і студентський квиток стали вірними дороговказами на новій життєвій стежині!

   

Закінчилися урочистості екскурсійною програмою музейним комплексом інституту: Музеєм Історія інституту, Музеєм Гідності та пам’яті та Музеєм Хліба.

   

   

Галина Македон,
завідувач кафедри менеджменту
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook