Управління інноваційною діяльністю: постерна презентація магістерських досліджень в он лайн

29 листопада 2020 року

 

      25 листопада 2020 року у ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України відбулася постерна презентація наукових робіт студентів магістратури 2-го року навчання освітньо-професійної програми «Управління інноваційною діяльністю» спеціальності «Менеджмент» в он лайн форматі.
 
Магістри кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності представили результати своїх досліджень викладачам та студентам ННІ неперервної освіти і туризму.
Гарант ОПП програми «Управління інноваційною діяльністю» д.е.н., професор  кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Ольга Витвицька відмітила, що магістерська освітньо-професійна програма «Управління інноваційною діяльністю» спеціальності «Менеджмент» цього року здійснюватиме шостий  випуск.   Представила директора  ННІ неперервної освіти і туризму Олену Ковальову, яка побажала магістрам втілення цікавих інноваційних рішень у їхніх роботах та присутніх: науково-педагогічних працівників кафедр інституту.
 
 
 
 
 
 
          Обґрунтування досліджень магістри здійснювали досить практично і професійно. 
     Волик Микола обґрунтував нові підходи до управління комерціалізацією інноваційної продукції на приладі виробництва і реалізації стевії.
      Стратегічне управління фінансовою санацією підприємства на прикладі Новоград – Волиського хлібзаводу досліджував     Билим Олександр.
 
    Питання стратегічного управління інноваційною продукцією на міжнародних ринках «на прикладі Стартапу НУБіП»розкрив Бобко Олексій Михайлович.
Бондарев Богдан Володимирович презентував дослідження управління інформаційними системами в інноваційній діяльності, що дасть змогу оптимальніше здійснювати бізнес аналітику на підприємствах.
Обштир Діана Віталіївна обґрунтувала нові підходи в управлінні інноваційною діяльністю в рослинництві.
 
 
Пітчі викликали жваву дискусію.
 
Проте, маючи власний досвід у сфері застосування інноваційних рішень для виробничих процесів, студенти магістратури 2-го року навчання освітньо-професійної програми «Управління інноваційною діяльністю» спеціальності «Менеджмент» показали добрі знання з досліджуваних тем і зможуть успішно презентувати свої роботи на захисті.
 
Катерина Обиход, 
асистент кафедри публічного управління та 
менеджменту інноваційної діяльності 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook