Майстер-клас «Практичне використання сучасного програмного забезпечення у сфері фінансів»

9 листопада 2020 року

Навчатися у ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж», спілкуватися з практиками, отримувати новий досвід, знання та враження – це реальність, яка стала частиною життя здобувачів освіти економічного відділення та новим кроком до професійного успіху.

9 листопада 2020 року студенти групи 303-Ф спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» стали учасниками майстер-класу «Практичне використання сучасного програмного забезпечення у сфері фінансів». Майстер-клас організував к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування Національного університету біоресурсів і природокористування України Литвиненко Володимир Сергійович.

Сертифікований бізнес-тренер поділився власним досвідом роботи на посаді бухгалтера; учасники майстер-класу розглянули питання розвитку професійних компетентностей фахівців у галузі фінансів в умовах інтеграції України в європейський освітній простір та проблеми інформаційно-аналітичного забезпечення управління підприємством у сучасних реаліях вітчизняної економіки. Доповідь спікера викликала жваву дискусію серед учасників заходу. Навики, які здобувачі освіти отримали, допоможуть у майбутньому успішно працевлаштуватись і побудувати професійну кар'єру.

Адміністрація коледжу висловлює подяку за організацію майстер-класу кафедрі «Обліку і оподаткування» та доценту Литвиненку В.С.

Світлана Іванова,

голова циклової комісії фінансово-економічних

та облікових дисциплін

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook