Заслуховування звіту доцента Немової Тетяни Володимирівни за 2014-2020 рр.

19 листопада 2020, 16:22

 На засіданні кафедри терапії і клінічної діагностики 19 листопада 2020 року було заслухано звіт к. вет.н., доцента Немової Тетяни Володимирівни за навчально-методичну, наукову та організаційно-виховну роботу протягом 2014-2020 рр.

В обговоренні активну участь взяли декан факультету ветеринарної медицини, академік НААН України, д.б.н., професор Цвіліховський М.І., завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики, к.вет.н., доцент Костенко В.М., д.вет.н., доцент Грушанська Н.Г., к.б.н., доцент Якимчук О.М., к.вет.н., доцент Голопура С.І., к.вет.н., доцент Бойко Н.І., к.вет.н., ст.викладачі Палюх Т.А. та Маринюк М.О.

 

 

 

На підставі відкритого голосування (за – 11, проти – немає, утримались – немає)  у відповідності до конкурсу, який оголошений наказом № 1854 від 03.10.2020 р. на заміщення посади доцента кафедри терапії і клінічної діагностики, Немова Тетяна Володимирівна рекомендована на посаду доцента кафедри терапії і клінічної діагностики факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України терміном на 5 років.

Завідувач кафедри терапії і клінічної діагностики, к.вет.н., доцент В.Костенко
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook