Вступна кампанія 2021: випускники шкіл, ліцеїв, гімназій долучилися до онлайн Дня відритих дверей НУБіП України

21 листопада 2020 року
     Сьогодні відбувся завершальний в осінньому циклі День відкритих дверей Національного університету біоресурсів і природокористування України. Наш захід зібрав випускників шкіл, ліцеїв, гімназій з усієї України.

 

     Родзинкою цього Дня відкритих дверей стало привітання абітурієнтів тимчасово виконуючого обов’язки міністра освіти і науки Сергія Шкарлета. Він відзначив високу якість освіти в нашому університеті та закликав молодь обирати майбутнє розумом і серцем.

     Про НУБіП, його історію, здобутки та структуру майбутнім абітурієнтам розповів ректор Станіслав Ніколаєнко. Очільник університету провів їх територією нашого навчального закладу, показуючи ботанічний сад, найсучасніші лабораторії і аудиторії.

     Особливості підготовки фахівців за спеціальностями були в центрі уваги презентації проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, а про особливості вступу на навчання до НУБіП України у 2021 році розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець. Ще одну з найбільш затребуваних інформацій – особливості навчання на кафедрі військової підготовки і можливість отримання вищої військової освіти – представив її завідувач Анатолій Есаулов.

     Наступний блок питань, які цікавлять майбутніх абітурієнтів, – це спортивна та культурна база і організація дозвілля. Його презентували завідувачі кафедр – фізичного виховання Микола Костенко і культурології Ірина Майданюк. А про всі переваги студентського життя в НУБіП розповів голова Студентської організації університету Дмитро Кушпій.

  

     Після загальноуніверситетського блоку гості взяли участь у відеоконференціях обраного факультету чи навчально-наукового інституту, детальніше познайомилися з підготовкою за фахом, який зацікавив їх найбільше. Молодь мала змогу познайомитись із спеціальностями, отримати відповіді на всі питання щодо вступу, навчання, дозвілля, студентського побуту.

 

 

Валентин Обрамбальський
 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook