Відбулась відкрита лекція з дисципліни «Спеціалізований туризм» доцента Ірини Кудінової

10 листопада 2020 року

    10 листопада 2020 року доцентом кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу, к.е.н. Іриною Кудіновою було проведене відкрите он-лайн лекційне заняття на тему «Лікувально-оздоровчий туризм: сутність, класифікація, перспективи» з дисципліни «Спеціалізований туризм» для студентів 3 курсу спеціальності 242 «Туризм», які навчаються за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Бакалавр».


    Дисципліна «Спеціалізований туризм» є частиною циклу спеціальної фахової підготовки студентів і є логічним продовженням вивчення дисциплін туристичного спрямування.
    У змісті лекції Кудіновою І.П. було розкрито науково-методологічні засади та сучасні перспективи розвитку одного з самих популярних видів туризму, його основні напрями як-то курортно-оздоровчий туризм, СПА і велнес, медичний туризм тощо.


   Лекцію супроводжував влучно підібраний різноманітний презентаційний матеріал, який включав статистичні, графічні та фотографічні дані за темою, що дозволило лекторові застосовувати прийоми розповіді, показу, характеристики, пояснення, коментування і зберегти стійку увагу слухачів на протязі всього заняття.


    Цікавим було обговорення голосування студентів у вайбер-чаті, після чого кожний студент висловлював і обґрунтовував свою думку, що викликало жваву дискусію і призвело до визначення студентами перспектив розвитку курортно- оздоровчого туризму.


   

    Вдало було проведено заключний етап заняття. Підбивши підсумки опрацьованої теми, викладач пояснила завдання на самостійне опрацювання та відповіла на питання аудиторії.
    Доцент Кудінова І.П. показала себе як кваліфікований фахівець і вмілий організатор. Їй властиві виразність мови, уміння утримувати увагу студентів протягом усього лекційного заняття та уважно реагувати на висловлювання студентів. На занятті було створено атмосферу доброзичливості і взаємоповаги.


     Заняття було проведене на високому науково-педагогічному рівні й одержало позитивну оцінку представників професорсько-викладацького складу кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу .


Дарія Басюк,
завідувач кафедри туристичного та
готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook