Підписано меморандум про міжнародну співпрацю з Університетом Бенбу, Китай

12 листопада 2020 року
     12 листопада відбулась онлайн зустріч з колегами Університету Бенбу, провінція Аньхой Китайської Народної Республіки. З боку НУБіП участь в нараді взяли ректор Станіслав Ніколаєнко, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, директор центру міжнародної діяльності Олександр Лабенко та декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук. Китайська сторона була представлена президентом університету — Дін Мін, директором міжнародного відділу Ши Юсінь та директором відділу наукових досліджень Ву Дзе.

 

     Університет Бенгбу — університет, який розвивається в мультидисциплінарному плані, розпочав свою діяльність ще з 1978 року. На основі злиття кількох коледжів був створений Університет Бенгбу, який затверджений Міністерством освіти у квітні 2007 року.
     Університет має 53 спеціальності, які охоплюють сім напрямків, таких як техніка, наука, менеджмент, економіка, література, мистецтво та освіта тощо. На базі Університету діє 14 факультетів, де навчається 14627 студентів денної форми навчання.

     Зустріч була організована в рамках підписання Меморандуму про співпрацю між університетами за сприяння наших партнерів — Українсько-китайського центру наукового-культурного обміну та особисто його керівника, Фанг Мокінг.

     Було обговорено перспективи організації міжнародних проектів, які передбачають проведення спільних наукових досліджень, обміну викладачами та студентами, створення спільних програм навчання з можливістю отримання подвійних дипломів.

  

     За підсумками зустрічі підписано Меморандум про співпрацю та узгоджено перспективи подальшого співробітництва.

     Також китайська делегація отримала запрошення відвідати наш університет після стабілізації епідеміологічної ситуації в світі.

Володимир Афанасенко,
заступник директора ННЦ міжнародної діяльності

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook