Приєднуємося до флеш-мобу з висадки трильйону дерев

5 листопада 2020, 11:00

5 листопада 2020 року на території Національного університету біоресурсів і природокористування України пройде масова акція з висадки зелених насаджень. Це – внесок НУБіП у всеукраїнський та світовий флеш-моб з висадки трильйона дерев, який започатковано на економічному форумі в Давосі.

В університетському ботанічному саду, який щороку поповнюється ексклюзивними таксонами, будуть висаджені рідкісні колоновидні дуби. Загалом же заплановано дати початок життю більше сотні унікальних дерев по всій території вишу. Перша частина цієї акції вже завершена навесні в Боярській лісовій дослідній станції, де молодняком головних лісотвірних порід вкрили 93 гектари. А ще – встановлено рекорд: за п’ять годин висаджено сто тисяч штук саджанців аборигенних деревних видів.
 
Також акцію приурочуємо до 77-річниці визволення Києва від фашистських загарбників. Участь в битві за столицю безпосередньо брали студенти і викладачі нашого університету. На вшанування їхнього героїчного подвигу студенти висадять дерева в кампусі.
 
Початок акції об 11 годині біля центрального входу в ботанічний сад.
 
Прес-служба НУБіП України
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook