Студентські чоловічі збірні НУБіП України з волейболу розпочали змагання у Кубку та Чемпіонаті Столичної ліги з волейболу

2 листопада 2020 року
     Цього сезону чоловіча збірна з волейболу поповнилася новими гравцями. До першої команди конкурсний відбір пройшов талановитий гравець Роман Гапенюк, що цього року вступив на спеціальність «Фізична культура і спорт», а підвищувати свою майстерність у другій команді будуть Владислав Косенюк, Едуард-Анхель Копча, Богдан Кравець, Кирило Ковальов.

     Хлопці пройшли змістовну тренувальну і змагальну підготовку. І розпочали сезон у Столичній лізі міста Києва з волейболу. Перша команда взяла участь у змаганнях у групі Е дивізіону 3, а НУБіП-2 – у групі Д. Команда НУБіП-1 зіграла першу гру з командою «ТС» і поступилася з рахунком 1:3, а у другому турі 31 жовтня у стінах власної спортивної зали обіграла команду «Баядера» також з рахунком 3:1.
     У нашої другої команди на рахунку одна поразка від команди «Восход», а 2 листопада команду НУБіП-2 очікує гра на Кубок Столичної ліги з командою «Рекси УК».

Бажаємо нашим хлопцям-волейболістам гучних перемог!

 

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook