На факультеті аграрного менеджменту відбувся відбір студентів в англомовні групи

25 вересня 2020 року

   На факультеті аграрного менеджменту було проведено тестування студентів першого курсу, які виявили бажання навчатися в англомовних групах спеціальностей 073 «Менеджмент» та 075 «Маркетинг».

   Попередньо студенти написали заяви з проханням допустити їх до участі у конкурсі для зарахування в англомовні групи.  Перед початком тестування студентів першого курсу привітав декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук. Він зазначив, що опанування іноземними мовами сьогодні відіграє ключове значення, тому  прагнення молоді навчатися саме в англомовних групах, є правильним та відповідає вимогам часу. Декан представив комісію для проведення тестування у складі заступника декана Лариси Карпенко, керівника міжнародних програм Олени Ковтун та доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, дипломованого філолога, Катерини Алексеєвої. 
 
  
 
   Тестування проводилось у два етапи: спочатку студенти виконали письмовий тест рівня Intermediate, а потім в індивідуальному порядку відбулася усна співбесіда англійською мовою. Більшість студентів продемонстрували достатній рівень володіння англійською мовою для навчання в англомовній групі, але декільком студентам комісія рекомендувала підвищити рівень знання мови, щоб у майбутньому мати можливість вивчати дисципліни англійською. 
   За результатами тестування та співбесіди були сформовані англомовні групи на спеціальностях «Менеджмент» та «Маркетинг» факультету аграрного менеджменту.
 
Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook