Посвята у студенти на агробіологічному факультеті

21 вересня 2020 року

 

21 вересня на агробіологічному факультеті відбулися урочистості з нагоди посвяти в студенти першокурсників. Захід розпочався гімном. Всіх присутніх привітав ректор НУБіП України – Станіслав Ніколаєнко. Він спрямував студентство на здобуття нових вершин і не марнувати можливості які надає навчання в НУБіП України.

 

Декан факультету Оксана Тонха представила своїх заступників і потужний професорсько-викладацький склад факультету. Також привітала першокурсників, їхніх батьків, науково-педагогічних працівників та гостей зі святом. Вона побажала студентам успіхів у здобутті знань, розвиватися, досягти своєї мети.

 

З вітальними словами, мудрими настановами і щирими побажаннями до студентів, батьків, колективу факультету і всіх присутніх звернувся директор ТОВ «Agrilab» Ярослав Бойко.

 

 

  Привітала студентів нова голова студентсько організації АБФ - Кароліна Смертюк. Вона повідала майбутнім  агрономам, що їм буде цікаво у великій дружній родині. Кому буде до вподоби новітні лабораторії і дослідні станції, іншим - спортивні і культмасові заходи.

 

 

 Урочисте зачитування присяги першокурсника було надано студентці першого курсу Волощук Ангеліні.

 

Надалі було представлено кураторів студентських груп, які першокурсникам вручили студентські квитки та залікові книжки.

 

Святкову атмосферу організували і допомагали створити студенти агробіологічного факультету Нестеренко Андрій, Підсуха Євген, Супуровська Анастасія, Михальчук Микола та Куценко Олександр. Для першокурсників і гостей свята музичне вітання підготувала студентка 2 курсу -  Анастасієва Віолета.

 

Багаторічною традицією святкування на завершення свята став гімн агробіологічного факультету у виконанні доцента кафедри генетики, селекції та насінництва Віталія Жемойди «Агроном син землі».

 

 

Роман Жила,
доцент кафедри загальної,

органічної та фізичної хімії

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook