Загадковий світ мистецтва очима професора Поживанова: серед гостей вернісажу студенти і викладачі нашого університету

17 вересня 2020, 20:08
НУБіП України

У галереї «АВС-арт» відкрилася виставка, де зібралися друзі в шанувальники творчості Михайла Поживанова, серед гостей:

Алекс Ленартс, Посол Короліства Бельгії в Україні: «мистецтво зачаровує, це особливий погляд на світ, мені цікаво те як живе сучасна Україна».

    

Степан Бойчук, Представник Дипломатичноі місіі в Україні «Міжнародний комітет по захисту прав людини»: «Вітаємо професора, науковця і художника Михайла Поживанова – доктора технічних наук з відкриттям авторської виставки, цього вечора я побачив Михайла Поживанова-художника, раніше знав про нього лише як про політика. Вітаю з відкриттям вернісажу».

Вероніка Чекалюк, доцент кафедри журналістики та мовної комунікації НУБіП України: «з паном Михайлом нас пов’язують більше десяти років дружби, ми познайомилися, коли я була студенткою. Професор Поживанов завжди по особливому ставиться до життя, він любить спорт, науку, свою родину, а коли розповідає про живопис, то буквально розквітає - захоплює своїм світоглядом, довкілля Поживанова у яскравих барвах і це автор демонструє у своїх роботах. Вітаю з відкриттям виставки і бажаю творчої наснаги», — підсумовує пані Вероніка.

Відео з вернісажу: 

 

Анна Вінценковська,
гурток «Юний журналіст»

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook