Стартував прийом заяв та документів від вступників до магістратури

4 серпня 2020 року

     З 5 серпня стартує прийом заяв та документів від вступників до магістратури денної та заочної форм здобуття освіти.

     У зв’язку з цим було проведено засідання Приймальної комісії НУБіП України, на якому ректор університету Станіслав Ніколаєнко, звертаючись до відбіркових комісій, зауважив, що Національний університет біоресурсів і природокористування України має широкий вибір для вступників до магістратури, а це 38 спеціальностей та 60 освітніх програм. Окрім того, професорсько-викладацький склад університету забезпечує висококваліфіковану підготовку здобувачів освіти, що є доброю передумовою успішної майбутньої професійної реалізації випускників.

  

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зауважив, що відбіркові комісії повністю готові до прийому вступників і побажав колективу вдалої вступної кампанії.

  

     Відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець зазначила, що прийом заяв та документів від вступників на основі ОС «Бакалавр» за результатами єдиного вступного іспиту (ЄВІ) та єдиного вступного фахового випробування (ЄФВВ) для спеціальності 081 Право розпочинається 5 серпня і закінчується 22 серпня, для спеціальностей галузей знань 01 Освіта/Педагогіка та 20 Аграрні науки та продовольство з 5 серпня до 27 серпня. Лариса Анатоліївна, також наголосила, що під час вступної кампанії приймальна комісія працює з понеділка до п’ятниці з 9 до 18 години, з обідньою перервою з 13 до 14 години, а у суботу з 9 до 14 години без обідньої перерви.

  

Лариса Коропець,
відповідальний секретар приймальної комісії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook