Виробнича практика –важлива складова навчального процесу

29 липня 2020 року

     Практичне навчання займає особливу нішу у підготовці агроінженера. Кафедра механізації тваринництва є однією з випускних та спеціалізованих, де студентам дають можливість вивчити будову, принцип роботи та регулювання фермської техніки. Адже сьогодні номенклатура обладнання для тваринництва, практично, не поступається обладнанню для рослинницької галузі. Ринок, сьогодні, вимагає висококваліфікованих працівників і лише набуті теоретичні знання, підтвердженні практичним умінням, дають можливість стати сьогоднішньому студенту завтрашнім фахівцем.

    Викладачі кафедри, на початку виробничої практики, дали індивідуальні завдання кожному студенту. Ці завдання є вихідними даними для дипломного проектування. Керівники практик регулярно проводиди зустрічі в онлайн режимі зі студентами, підчас яких відбувалися бесіди про виконання технологічних процесів на тваринницьких фермах, обговорювались питання професійної підготовки, студенти розповідали про сільськогосподарські підприємства, де проходили практику.


    Підсумком виробничої практики є звіт. Студенти аналізують виробничо-економічну характеристику господарства, описують виконане індивідуальне завдання керівника практики. В презентації приводять фотозвіти про виконання технологічних процесів, які задіяні у виробництві сільськогосподарської продукції.

Василь Хмельовський, завідувач кафедри механізації тваринництва
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook