Засідання кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем за результатами роботи у ІІ семестрі 2019/2020 навчального року

15 липня 2020 року

    Підводячи підсумки роботи кафедри за ІІ семестр поточного навчального року на он-лайн засіданні, викладачами та науковцями було відмічено, що робота в режимі карантину наклала свій відбиток і значно збільшила навантаження, особливо те, яке пов’язано із організацією якісного навчального процесу. Співробітникам кафедри вдалося вчасно перейти на дистанційне викладання навчальних дисциплін, освоїти існуючі програмні продукти для досягнення максимальної ефективності навчання. Під керівництвом викладачів кафедри були підготовлені й успішно пройшли захист 54 дипломних проекти.

    В умовах карантину завдяки активній роботі всього персоналу кафедри було організовано проходження он-лайн навчальної практики студентами 2 курсу механіко-технологічного факультету. Крім навчальної роботи співробітники кафедри не забували й про наукову складову. Так, протягом І півріччя 2020 року було опубліковано 10 статей у виданнях, що включені до науково-метричної бази Scopus, підготовлено та подано на конкурс спільний Україно-Чеський науковий проект та переданий на експертизу для державного фінансування проект прикладного дослідження.

    Отримані результати дозволяють стверджувати, що кафедра з гідністю поборола виклики, пов’язані із роботою в умовах карантину. На засіданні були обговорені завдання на майбутній навчальний рік, зосереджено увагу на профорієнтаційній роботі серед абітурієнтів та покращенні якості викладання дисциплін в сучасних умовах.

В'ячеслав Чуба, в.о. зав. кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook