Валерія Головатюк зі Львівщини: у НУБіП України я зможу реалізувати свою мрію і стати затребуваним фахівцем

6 липня 2020 року
  • Розкажіть коротко про себе.

Мене звати Валерія Головатюк, мені 16 і цього року я закінчила 11 клас у смт. Гніздичів Львівської області. Після школи планую вступити до крутого університету та переїхати у велике місто, де зможу здійснити свої мрії та реалізувати плани.

  • Чому вирішила здобувати вищу освіту?

Я вважаю, що вища освіта збільшує шанси отримати гідну роботу. Тим більше, я люблю навчатись і саморозвиватись. Вища освіта потрібна для того, щоб набути необхідний обсяг спеціальних знань та компетентностей в тій області, що стане моєю майбутньою професією. Освіта зайвою ніколи не буває!

  • Яку обрала спеціальність і чому?

Я вирішила поступити на економічну спеціальність. Бачу себе маркетологом, адже це одна з найбільш затребуваних професій, яка дозволяє реалізовуватися творчим та активним людям, а я є саме такою людиною. Проте, в сучасному світі «цифра» набуває особливої актуальності. А ознайомлення із сайтом НУБіП України, а особливо онлайн зустрічі в рамках днів відкритих дверей, відкрили для мене нову спеціальність – Цифрова економіка. Сподіваюсь, що саме на факультеті інформаційних технологій, а особливо із наданням можливості студентам обирати для вивчення деякі дисципліни, я зможу реалізувати свою мрію і стати затребуваним фахівцем.

  • Які переваги НУБіП України стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

Я обрала саме НУБіП України тому, що в цьому університеті є можливість отримати подвійний диплом, який я дуже хочу, а також є перспективи працевлаштування. Мені надзвичайно подобаються іноземні мови, вивчаю їх з раннього дитинства, а в НУБіП України також є можливість навчатися іноземними мовами, що мене дуже тішить.

  • Чим цікавишся окрім навчання?

Окрім навчання я цікавлюсь малюванням. Однак, малювати я ніколи не вчилася. А почала малювати, коли ще була дитиною. Перші мої малюнки були невдалими, але я продовжувала працювати і тепер у мене виходить все краще і краще.

  • Валеріє, дякую за розмову та бажаю успіху на шляху до твоєї мрії!

Кузьмінська Олена,
доцент кафедри інформаційних систем і технологій

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook