Про інструктаж з безпеки життєдіяльності на факультеті ІТ – Praemonitus, praemunitus

23 червня 2020 року

Так, відоме прислів’я «Попереджений – отже озброєний» працює для кожного в умовах карантину. Відповідно до наказу ректора НУБіП України Станіслава Миколайовича Ніколаєнка «Про забезпечення безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу на час карантину» № 448 від 10.06.2020 на факультеті інформаційних технологій 23 червня 2020 року проведено позаплановий інструктаж з охорони праці та життєдіяльності щодо поведінки під час літніх канікул та дотримання обмежень задля запобігання поширення коронавірусу, правил дотримання дистанції, норм виробничої санітарії, користування громадським транспортом.

Інструктаж у вигляді вебінару з використанням платформи Cisco Webex проводила доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища Білько Тамара Олександрівна.

Понад сотні студентів та викладачів взяли участь у цікавому та корисному заході. Питання були про специфіку вірусу, про правила вибору засобів захисту обличчя, про дотримання вимог при відвідування магазинів, громадського транспорту. Так, інструктаж переріс в жваве обговорення. Усі присутні залишилися задоволені чіткими та фаховими відповідями та поясненнями, багато цікавих супутніх тем з вірусології та безпеки життєдіяльності було обговорено, ніхто не залишився байдужим.

 

Наталія Клименко,
заступник декана факультету з навчальної роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook