Нарада із завідувачами кафедр факультету

17 червня 2020 року

   16 червня відбулася планова нарада декана із заступниками та завідувачами кафедр факультету, на якій обговорювалися важливі питання завершення семестру, майбутньої вступної кампанії та напрямки подальшої діяльності колективу.


   Декан, Я. Михайлович, ознайомив присутніх із матеріалами останнього засідання ректорату та наголосив на посиленні діяльності працівників кафедр у напрямку популяризації факультету, широкого висвітлення його здобутків від чого залежить і престиж університету загалом. Також, декан дав розпорядження завідувачам кафедр почати підготовку до нового навчального року, оновити робочі програми дисциплін та їх силабусів, підготувати плани заходів на майбутній рік та плани закупівлі необхідного у навчальному процесі і науковій діяльності обладнання. Викладачі повинні неухильно виконувати свої обов’язки, брати активну участь у вступній кампанії, керівники практик повинні належним чином проводити дистанційне навчання практикантів.


   Заступники декана, І. Сівак і Л. Савченко, надали підсумкову інформацію про проведений захист випускних бакалаврських робіт, дипломних проєктів та випускних магістерських робіт студентами факультету, ознайомили учасників наради зі сценарієм подальших дій випускників, графіком вручення дипломів та оголосили терміни подання підписаних обхідних листів і роздрукованих пояснювальних записок.


   Директор НДІ техніки і технологій, І. Роговський, підняв питання наукової діяльності факультету і наголосив на необхідній участі колективів кафедр у розробці прикладних, фундаментальних та ініціативних тематик.


   Завідувачі кафедр узгодили дії, щодо закінчення семестру, ліквідації заборгованості студентів та обговорили поточні питання життя колективу.

 

Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook