На кафедрі адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності пройшов другий день захисту бакалаврських робіт

11 червня 2020 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності
           На виконання розпорядження декана факультету аграрного менеджменту  №674 від 09 червня 2020 р. на кафедрі адміністративного менеджменту та ЗЕД у четвер - 11 червня 2020р. відбувся другий день захистів бакалаврських робіт студентів спеціальності «Менеджмент» спеціалізації «Менеджмент ЗЕД» денної форми навчання.

Захист бакалаврських робіт, як і в перший день, відбувався за допомогою сервісу Zoom у форматі інтерактивної відеоконференції. Знову, крім членів комісії на захисті був присутній начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Єресько О.В. Він залишився задоволений рівнем підготовки студентів та їх вмінням кваліфіковано відповідати на поставлені комісією запитання.

 

     За результатами захисту всі студенти отримали високі оцінки. Однак, більш переконливими були доповіді і відповіді наступних студентів: Корнійчука Тимофія (тема: «Місце України на світових ринках сільськогосподарської продукції (м’яка пшениця)», науковий керівник: д.е.н., проф. Т.Л. Мостенська), Гомоль Олесі ( тема роботи: «Конкурентоспроможність м’яса птиці України на ринку країн ЄС», науковий керівник: к.е.н., доц. Л.В. Діброва), Даниленко Владислава (тема: «Формування експортного потенціалу на ринку кукурудзи», науковий керівнки: к.е.н., доц. І.А. Міщенко), Литвинової Марини ( тема: «Ризики здійснення зовнішньоекономічної діяльності при експорті кукурудзи», науковий керівник: к.е.н., доц. О.А. Ковтун) і Прасола Владислава ( тема: «Ринкова позиція України на світовому ринку кукурудзи», науковий керівник: к.е.н., доц. Н.Є. Голомша).

Вкінці онлайн-захисту студентам були оголошені результати. Всі члени комісії привітали випускників із присвоєнням освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 073 – «Менеджмент» і побажали їм міцного здоров’я, успіхів, нових здобутків, кар’єрного росту, благополуччя і продовжити здобувати повну вищу освіту в НУБіП України на факультеті аграрного менеджменту!!!

 

Нехай Вам щастить у житі наші дорогі бакалаври! 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook