Успішний старт екзаменаційної сесії у третьокурсників-маркетологів

22 травня 2020, 23:11

Під час карантину студенти 3 курсу 1 групи активно навчалися дистанційно і здобули навички у користуванні різними сервісами, що допомогло у проведенні якісного спілкування з викладачами.


     22 травня 2020 року студенти 3 курсу 1 групи факультету аграрного менеджменту спеціальності «Маркетинг» успішно розпочали екзаменаційну сесію. Перший екзамен був з дисципліни «Інфраструктура товарного ринку» під керівництвом доцента кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, кандидата економічних наук Бабічевої Олени Іванівни. Другим викладачем, що брав участь в екзамені, була наш куратор – Четверик Олена Вікторівна
     Екзамен з дисципліни «Інфраструктура товарного ринку» розпочався в запланований час та у відповідності із затвердженим розкладом проведення заліково-екзаменаційної сесії на факультеті аграрного менеджменту. Дистанційна форма здачі екзамену відбувалася через навчальний портал НУБіП України на платформі Е-learn.
     О 10 годині відбулася Zoom-конференція для проведення інструктажу та обговорення організаційних питань. За розкладом другої пари студенти приступили до виконання екзаменаційних завдань. Іспит складався з 24 завдань різного типу та рівня складності. Після написання іспиту проводилася співбесіда з кожним студентом для захисту екзаменаційних робіт.

      Протягом курсу з дисципліни «Інфраструктура товарного ринку» ми дізналися багато нового та виконували різні цікаві завдання. Наприклад, кожен студент досліджував власну торгову марку роздрібної мережі та маркетингові інструменти їх просування.

 

     На електронному курсі в E-learn в доступі були лекції, презентації до лекцій, завдання для практичних і самостійних робіт, посилання на Інтернет-ресурси, відео для самостійного опрацювання. Це дало змогу студентам в повному обсязі вивчити матеріал.

      Студенти задоволені рівнем викладання дисципліни, бо мали вільний доступ до спілкування з викладачем. Мали змогу задавати питання та консультуватися з приводу виконання завдань. 
    На екзамен зібралась вся група, навіть наші колеги, що зараз на стажуванні в Італії і Норвегії. В цьому перевага дистанційного навчання.


Наша сесія тільки розпочалась і ми сподіваємось, що наступні екзамени будуть так само організовані та проведені на високому рівні.

 

Анна Зуйкова та Меланія Ткачук

студентки 1 групи 3 курсу спеціальності "Маркетинг" 

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook