Відкрита лекція к.ю.н. асист. кафедри цивільного та господарського права Бажанової В.О. на тему «Поняття та способи захисту прав суб'єктів господарювання»

5 травня 2020 року

30 квітня 2020 р. відбулася відкрита онлайн-лекція к.ю.н., асист. кафедри цивільного та господарського права Бажанової Вікторії Олегівни для студентів 1 курсу, факультету «Аграрний менеджмент», з дисципліни “Правове забезпечення управлінської діяльності”. Лекція була прочитана з використанням онлайн платформи ZOOM. Тема лекційного заняття: «Поняття та способи захисту прав суб'єктів господарювання». 

Присутні викладачі та студенти позитивно оцінили проведене лекційне заняття, відзначили високий науково-методичний рівень володіння матеріалом дисципліни, логічність та послідовність викладу матеріалу, різноманітність педагогічних методів та прийомів. Студенти продемонстрували високу зацікавленість матеріалом та активно включалися в обговорення поставлених запитань.

Під час обговорення присутні зазначили, що відкрита лекція асист. кафедри цивільного та господарського права  Бажанової Вікторії  проведена на високому науково-методичному рівні та відповідає вимогам вищої школи.

 

Вікторія Олексюк,

ст. лаборант кафедри цивільного та господарського права

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook