Аналітика та діджиталізація – це для нас

26 лютого 2020 року

Навчаючи студентів за освітньою програмою «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка» ми намагаємося вже від першого курсу показати їм які перспективи їх чекатимуть на ринку праці, яких професійних компетентностей треба набути за час навчання, як суспільство рухається в бік діджиталізації.

Так нещодавно ми стали учасниками цікавого заходу, що ініціює для креативної молоді компанія GENESIS, наш партнер та спонсор. Genesis— міжнародна продуктова ІТ-компанія повного циклу. Один із найбільших партнерів Facebook, Google, Snapchat та Apple в Східній Європі.

 Компанія зацікавлених зібралася з числа активістів 1 та 2 курсів кібернетиків, наших студентів за програмою «Цифрова економіка» та студентів за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення».

Студенти познайомилися з компанією, подивилися цікавий фільм про діяльність GENESIS, про можливість професійного зростання працевлаштування. Ми занурилися в атмосферу коворкінгу фахівців компанії, молоді з інших вузів Києва, де мали змогу у форматі «запитання-відповідь» обговорити цікаві теми щодо бізнес-аналітики, електронного маркетингу, роботи над стартапами, технологій та soft-skills, які необхідні для майбутніх фахівців, які будуть затребувані на ринку ІТ через декілька років.

    

Нам було цікаво, нам було весело, нам було смачно, адже після зустрічі студенти весело спілкувалися між собою та спікерами в креативній lounge-зоні, смакуючи солодощі.   

Переконана, що такі заходи потрібні і студентам і викладачам, які хочуть бути в темі сучасних технологій, напрямів та викликів IT-індустрії.

 

Наталія Клименко,
заступник декана факультету ІТ,
наставник групи 1 курсу кібернетиків та
студентів за освітньою програмою «Цифрова економіка»


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook