IІІ Всеукраїнська науково-практична конференція студентів і аспірантів «Теоретичні та прикладні аспекти розробки комп’ютерних систем 2020»

1 травня 2020 року

29 квітня 2020 року на факультеті інформаційних технологій в онлайн режимі на платформі Discord відбулася IІІ Всеукраїнська науково-практична конференція студентів і аспірантів «Теоретичні та прикладні аспекти розробки комп’ютерних систем 2020». На ній були представлені та обговорені результати наукових досліджень і прикладних розробок студентів у галузі моделювання, проектування, розробки і впровадження сучасних інформаційних технологій.

Привітали учасників конференції завідувач кафедри комп’ютерних наук, к.т.н., доцент Голуб Белла Львівна та к.т.н., доцент Ткаченко Олексій Миколайович.

Студенти бакалаврату та магістратури доповіли про свої дослідження, їх результати та перспективи розвитку. Після виступів кожен присутній на онлайн трансляції міг задати запитання та отримати змістовну відповідь. І вже традиційно після всіх виступів були визначені кращі доповіді, за допомогою голосування у чаті, в якому приймали участь лише присутні на онлайн конференції. Голосування відбувалося за двома номінаціями:

• «Краща доповідь» серед бакалаврів;

• «Краща доповідь» серед магістрів.

Призові місця в номінації «Краща доповідь» серед бакалаврів отримали:

1 місцеОлександр Ковалевський з доповіддю «Система маршрутизації на місцевості з елементами доповненої реальності»;

2 місцеІрина Зібцева з доповіддю «Геопортал як інформаційна основа для попередження та гасіння пожеж»;

3 місце – Ілля Танасюк з доповіддю «Модель розгортання системи керування персоналом за допомогою TELEGRAM API» та Дар’я Ветрова з доповіддю «Інструкція користувача системи автоматизованого складання розкладу».

Призові місця в номінації «Краща доповідь» серед магістрів отримали:

1 місцеАнна Гавриленко з доповіддю «Система аналізу сторінок facebook з позиції активності користувачів» та Ірина Глива з доповіддю «Система підтримки прийняття рішень щодо реалізації задач селекції у тваринництві на базі сучасних інформаційних технологій»;

2 місцеОльга Бєлая з доповіддю «Порівняльний аналіз методів Data Mining у середовищі MS BI».

 

Ящук Дар’я,
асистент кафедри комп’ютерних наук
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook