Онлайн День відкритих дверей спеціальності «Економіка» на кафедрі економіки праці та соціального розвитку

30 квітня 2020 року
     29 квітня кафедрою економіки праці та соціального розвитку з використанням додатку Zoom було проведено онлайн День відкритих дверей спеціальності "Економіка". Модераторами заходу були завідувач кафедри економіки праці та соціального розвику д.е.н. професор Олександр Юхимович Єрмаков та доцент кафедри, к.е.н. Альона Анатоліївна Гребеннікова.

  В зустрічі прийняли участь проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку, професор Вадим Ткачукдекан економічного факультету, професор Анатолій Дібровазавідувач кафедри економіки праці та соціального розвитку, професор Олександр Єрмаковвідповідальний секретар приймальної комісії НУБіП України, доцент Лариса Коропець;  НПП кафедри економіки праці та соціального розвитку, відповідальна за культурно-масовий напрям студентської організації економічного факультету Ярослава Ахрамєєва; студентка 3 курсу скороченого терміну Анжеліка Співак; випускниця нашої кафедри Юлія Савченкоабітурієнти - випускники шкіл, зокрема: Тарасівської СЗОШ Київської областігімназії № 179 м. Києва, Джуринської ЗОШ Вінницької області, а також майбутні випускники Житомирського агротехнічного коледжу.

 

  Декан економічного факультету, професор Анатолій Діброва розповів про переваги навчання у НУБіП України, його матеріально-технічну базу, інфраструктуру студмістечка, умови навчального процесу в цілому, можливості отримання подвійних дипломів, кар’єрні перспективи. Відповів на питання абітурієнтів щодо вартості навчання та проживання в гуртожитках.

 

Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку, професор Вадим Ткачук зазначив про перспективи навчання у світових вишах, можливості міжнародного стажування та розвитку протягом студентських років.

      Завідувач кафедри економіки праці та соціального розвитку, професор Олександр Єрмаков охарактеризував кафедру й дисципліни, які викладаються. Відмітив, що викладання дисциплін та виховання студентів на кафедрі забезпечують 3 професори, 6 доцентів, 2 старших викладачі та асистенти. Для успішного оволодіння фаховими компетентностями кафедрою налагоджено співпрацю з роботодавцями.

     Про особливості цьогорічної вступної кампанії, акцентувавши увагу на електронній подачі документів, обранні пріорітетності та ліцензійних обсягах, розповіла відповідальний секретар приймальної комісії НУБіП України, доцент Лариса Коропець. Також Лариса Анатоліївна дала корисні поради щодо підготовки до іспитів випускникам коледжів та запросила всіх учасників відвідати web-сайт університету.

  Під час заповнення реєстраційної форми доцент Гребеннікова А.А  надавала відповіді, на питаня які виникали у майбутніх абітурієнтів. Гості цікавилися умовами вступу, вартістю контракту та можливостями спортивного розвитку в університеті. 

     Заступник декана економічного факультету, доцент Віталій Нагорний, розповів про особливості навчального та виховного процесу студентів-економістів. 
   Про можливості позакласного розвитку і відпочинку, переваги навчання на факультеті розповіли дипломниці нашої кафедри магістр 1 року навчання Ярослава Ахрамєєва та бакалавр Анжеліка Співак. Обидві вдало поєднують навчання, роботу та культурно-масову діяльність. Дівчата стверджують, що зробили правильний вибір вишу і професії, яка дає їм можливості знайти гарну високооплачувану і цікаву роботу.

     

Завершили зустріч запрошенням до живої зустрічі, побажаннями успішно скласти ЗНО та зробити правильний вибір спеціальності.

Олександр Юхимович Єрмаков,
завідувач кафедри
економіки праці та соціального розвитку
Альона Анатоліївна Гребеннікова,
доцент кафедри економіки праці та соціального розвитку
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook