Профорієнтаційна робота та координація усіх видів діяльності науково-педагогічних працівників − на порядку директорату денному ННІ неперервної освіти і туризму

29 квітня 2020 року

     ННІ неперервної освіти і туризму продовжує діяльність в умовах карантинних обмежень. Щотиженеве засідання директорату в черговий раз відбулось із застосуванням платформи Cisco Webex в режимі відео-конференції.
      Головним питанням порядку денного стала профорієнтаційна робота викладачів кафедр ННІ та підготовка до проведення в онлайн Дня відкритих дверей. У виступі директор Марія Кулаєць акцентувала увагу завідувачів кафедр Дарії Басюк та Ольги Витвицької на необхідності активізації профорієнтаційної діяльності усіх без виключення науково-педагогічних працівників. На обговорення також було винесено питання необхідності термінового завершення наповнення та атестації електронних навчальних курсів на платформі Elearn за всіма дисциплінами, викладання яких забезпечується кафедрою публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності й кафедрою туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу. Марія Кулаєць зупинилася й на кадрових питаннях та проінформувала щодо пропозицій кадрової комісії університету з проведення конкурсів на заміщення вакантних посад восени 2020 року. При цьому директором було акцентовано увагу викладачів – кандидатів на відповідні посади − на необхідності збільшення кількості та якості наукових публікацій, посиленні їх дослідницької діяльності, використанні іноземної мови при викладанні дисциплін.
      Заступник директора з навчальної і виховної роботи Тереза Микицей зупинилася на результатах проведеної проміжної атестації студентів освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти зі спеціальностей «Публічне управління та адміністрування», «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», Менеджмент (освітня програма «Управління інноваційною діяльністю та «Дорадництво»); підготовку до екзаменаційної сесії окремих курсів і спеціальностей та захисту магістерських робіт магістрами другої вищої освіти в режимі онлайн.
     Завідувач кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу Дарія Басюк повідомила про позитивні результати засідання галузевої експертної ради 24 «Сфера обслуговування» по розгляду справи щодо акредитації спеціальності «Туризм».


     

   На завершення директор ННІ Марія Кулаєць закликала усіх до активізації та координації різних видів і напрямків роботи науково-педагогічних працівників, кафедр й ННІ в цілому для того, щоб не лише підтримувати стабільну діяльність ННІ неперервної освіти і туризму, але й розвивати її в умовах карантину.

Тереза Микицей,
заступник директора з навчальної і виховної роботи
ННІ неперервної освіти і туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook