ЕКОЛОГ – ЦЕ ПРОФЕСІЯ, ЯКА ДОПОМАГАЄ ЗМІНИТИ СВІТ НА КРАЩЕ!

29 квітня 2020 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

Розкажіть про себе, будь-ласка.

 Я, Харченко Максим, проживаю у селі Сергіївка Донецької області. І у цьому році я обираю університет, у якому планую навчатися.

 Чому саме НУБіП, а не інший заклад?

 

Все просто – бо він найкращий!

Ще навчаючись у 9 класі, я вирішив, що хочу бути екологом, і, звісно, вже тоді я шукав варіанти вступу. І кращого в цій сфері не знайшов. Тим паче − Київ! Місто можливостей, невпинного руху і справжнього міського життя. (Напевно, те, що я із села, теж додає бажання навчатися у столиці). Також моя подружка навчається тут і вона у захваті! Професійні викладачі, цікава навчальна програма з різними дослідженнями – саме те, що мені потрібно. До речі, ваш сайт надзвичайно продуманий та інформативний. Мені, як вступнику, він дуже допоміг.

 

Готуєшся до вступу?

 

Ну звісно готуюся, принаймні намагаюся) Я читаю книги з біології, роблю конспекти і нотатки, беру участь в різних конкурсах та олімпіадах, зокрема, і у вашій. Додаткові бали нікому на завадять) Також я півтора року відвідував НЕНЦ і вивчав там екологію та інші природничі науки. На жаль, цього року його було відмінено через загальносвітову ситуацію. Але я не засмучуюся, адже попереду майбутнє, яке я бачу для себе у вашому університеті.

 

Чим так привабила тебе спеціальність "Екологія"?

 

Ще з раннього дитинства я захоплююся природою. Її краса та неперевершеність надихають мене. Я гуляю, пишу вірші, віддаю їй всього себе. У 9 класі я остаточно вирішив, що хочу змінювати світ, змінювати людей, змінювати їх ставлення до прекрасного!

 

А як ти проводиш вільний час?

 

Багато читаю, пишу вірші. Звісно, якщо гарна погода, то іду на прогулянку. Також, я не проти поспати)

 

Про що ти мрієш?

 

Я мрію бути корисним, мрію щось змінити, зробити щось, що вплине на свідомість людей, які забруднюють нашу планету. Ось. Але я б, напевно, назвав би це не мріями, а цілями, до яких треба йти.

 

Розмовляла Валерія Бондарь,

заступник декана факультету захисту рослин,

біотехнологій та екології

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook