Атестація магістрів на кафедрі геодезії та картографії у нових реаліях дистанційного навчання

27 квітня 2020, 14:57

Згідно з Тимчасовим порядком проведення практичного навчання студентів НУБіП України у весняному семестрі 2019-2020 н.р. в умовах карантину, 23 квітня 2020 року на кафедрі геодезії та картографії за допомогою платформи Zoom відбулася атестація магістрів першого року навчання.

Хоч проведення атестації у дистанційній формі відбулося вперше, проте це не стало на заваді для отримання позитивного результату. На початку засідання завідувач кафедри, професор Іван Ковальчук звернув увагу на важливі складові роботи над магістерською дисертацією, які необхідно відобразити у доповіді та презентації і технічні моменти самої процедури атестації магістрів.


Далі кожен студент магістратури доповів про хід виконання магістерської роботи, за допомогою презентації висвітлив основні отримані на сьогоднішній день результати, наявність публікацій за темою.


Викладачі кафедри наголошували на недоліках у роботах і радили, яким чином можна удосконалити і презентацію, і доповідь, і саму магістерську роботу, щоб вона була завершеним теоретичним і практичним дослідженням.


В цілому, науково-педагогічні працівники відзначили різноманітність тематики, домінування робіт геодезично-картографічно-землевпорядного спрямування. Усі одностайно прийняли рішення атестувати магістрів першого року навчання.

 

Богдана Ярова,
старший викладач кафедри геодезії та картографії
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook