Звіт по діяльності Кулинич Ольги Павлівни (дистанційне навчання) за період з 13 квітня по 24 квітня 2020 року

25 квітня 2020 року
Звіт діяльності Кулинич Ольги Павлівни
к.ю.н., доцента кафедри аграрного, земельного та екологічного
права ім. акад. В.З. Янчука за період з 13 квітня по 24 квітня 2020 року
(дистанційне навчання)
 
 
         Курс: Environmental Legislation and Environmental Law
 
         Загальна кількість зарахованих на курс студентів становить 15 осіб. 
 
     У другому семестрі 2019-2020 навчального року викладаю навчальну дисципліну «Environmental Legislation and Environmental Law» студентів денної форми навчання ОС «Бакалавр» спеціальності 101 "Eкологія" факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. Дисципліну викладаю на англійській мові для студентів англомовної групи. Для зручності студентів розробила та наповнюю ЕНК «Environmental Legislation and Environmental Law» на платформі Elearn, з яким ви маєте можливість ознайомитися натиснувши на гіперпосилання: https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1706.
   Заняття в групі відбуваються щосереди (1 пара) та щоп’ятниці (4 пара). Кожного тижня студенти вивчають нову тему на лекційних заняттях та закріплюють матеріал попередньої на практичних. Також для зручності студентів я перебуваю з ними на зв’язку 7 днів на тиждень. Для комунікації зі студентами я використовую окремий Telegram- канал «Environmental Legislation and Environmental Law».
     Особливістю курсу є викладання основ природоресурсного законодавстві та екологічного права на англійській мові. Кожну лекцію я готую як на українській мові, так і на англійській мові, для зручності студентів. На практичних заняттях ми використовуємо англійську мову. Але студентам, яким ще важко писати академічні тексти на англійській мові, я дозволяю виконувати роботи на українській мові. Завдання для самостійної роботи виконуються студентами виключно англійською мовою.
          За звітний період з 13 квітня по 24 квітня 2020 року були прочитані дві лекції на теми «Правове регулювання використання та охорони рослинного світу»Legal regulation of flora use and protection»)та «Правове регулювання використання та охорони лісів» («Legal regulation of forest use and protection»), також проведені практичні заняття для закріплення теоретичного матеріалу по темах «Правове регулювання використання та охорони надр» («Legal regulation of subsoil use and protection») та «Правове регулювання використання та охорони рослинного світу» («Legal regulation of flora use and protection»).
         Статистика роботи студентів з матеріалами ЕНК показана на малюнку нижче.
 

 

Ольга Кулинич,

доцент кафедри аграрного,

земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook