Викладачі кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності прийняли участь в онлайн-семінарі “Аграрна політика в період економічної кризи: Act fast and do whatever it takes”

14 квітня 2020 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

            13.04.2020 року викладачі кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності прийняли участь в онлайн-семінарі “Аграрна політика в період економічної кризи: Act fast and do whatever it takes” в рамках навчального проекту "Агрокебети"!

Модераторором онлайн-семінару був: Анатолій Циркун, Генеральний директор, UCABevent, Керівник освітньої програми "Агрокебети"

 

Спікер: Ольга Трофімцева, т.в.о. Міністра аграрної політики та продовольства України (2019 рік), член Наглядової ради проекту "Агрокебети".

Під час онлайн-семінару Ольга Трофімцева представила інформацію по наступних ключових питаннях:

- Вплив епідемії COVID-19 на аграрний сектор України, формування попиту та пропозиції на аграрну продукцію, глобальні тренди аграрної торгівлі.

- Інструменти аграрної та торгової політики, що мають бути застосовані на рівні держави з метою більш швидкого подолання економічної кризи та виходу з економічної рецесії.

 

 

- Стимулювання економічної активності в агропродовольчому секторі: першочергові механізми.

- Новий вимір продовольчої безпеки держави.

 

 

- Національний економічний протекціонізм і можливі відповіді на нього: чи варто забороняти експорт гречки?

- New normal або світове сільське господарство та економіка після пандемії COVID-19: на що чекати українським аграріям та як формувати аграрну політику в новій економічній реальності.

 

 

 

Після закінчення учасники, викладачі та студенти активно долучилися до обговорення питань: підтримка виробників АПК, експортно-імпортна діяльність, податкові пільги та канікули, розвиток внутрішнього ринку збуту.

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook