13 квітня проведено чергове засідання деканату факультету інформаційних технологій

13 квітня 2020, 18:19

13 квітня проведено чергове засідання деканату факультету інформаційних технологій, на якому обговорено поточні питання організації дистанційного навчання, результатів акредитації та організації сесій для студентів заочної форми навчання і випускного курсу денної форми навчання, підготовки гуртожитків до нового навчального року, результати проміжної атестації студентів, основні причини невідвідування занять студентами за дистанційними заняттями, завершення оформлення освітніх програм за спеціальностями факультету та обговорення пропозицій роботодавців щодо удосконалення програм, а також інші поточні питання.

 

 

За результатами наради дано низку доручень заступникам декана та завідувачам кафедр:

1. За результатами проміжної атестації студентів виявити причини незадовільної роботи здобувачів освіти та передати інформацію в деканат для прийняття рішення.

2. Взяти участь у благодійній акції з підтримки лікарів м. Києва.

3. Спланувати завдання та методику проведення навчальних практик у дистанційному режимі, розробити завдання, підібрати інструменти та ресурси для організації групової роботи з виконання проектів.

4. Звернути увагу на нарікання студентів щодо викладання лабораторних робіт з дисциплін "Технологія створення програмних продуктів", Дослідження операцій 1", "ІС і технології в управлінні", "Архітектура ПК", "Інформаційні технології", "Дискретні структури", "Емпіричні методи", "Економіка ПЗ". Забезпечити пояснення навчального матеріалу у форматі вебінарів та відеокастів.

5. Забезпечити підготовку до проведення вебінарів з підвищення кваліфікації викладачів університету з технологій онлайн навчання.

6. Провести засідання НМК факультету 15 квітня, на якому розглянути освітні програми та навчальні плани за спеціальностями факультету та підготовлені методичні рекомендації і навчальні посібники. Врахувати всі пропозиції та зауваження попередніх засідань НМК.

7. Підготувати розклад додаткових занять на 2 тижні з відпрацювання лабораторних робіт.

8. Підготувати службову записку щодо ремонтних робіт у гуртожитках для поселення студентів 1 курсів.

 

Глазунова О.Г.,
декан факультету інформаційних технологій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook