Дистанційна робота кафедри фізичного виховання

13 квітня 2020 року
     Головним завданням для НПП кафедри фізичного виховання гуманітарно-педагогічного факультету на цьому тижні було обробка виконаних завдань студентами, надання консультацій щодо правильності складання тестів, написання рефератів та виконання комплексів фізичних вправ. Викладачі, відповідальні за студентські збірні команди університету підводили підсумки змагальних сезонів, робили настонови щодо фізичної підготовки збірників в умовах карантину і самоізоляції. Розробляли індивідуальні графіки тренувань і слідкували за їх виконанням шляхом дистанційного спілкування у меседжерах.

     Загалом, студенти основного відділення 1-2 курсів денної форми навчання виконували такий обсяг робіт: знімали відеосюжети із власним виконанням фізичних вправ, вирішували тестові завдання, писали реферати.
     З початку дистанційної роботи із 3587 студентів основного відділеня 1470 ознайомилось з прикладом виконання комплексу вправ з фізичного виховання, що був розроблений НПП кафедри і 517 осіб здало відеосюжети з власним виконання фізичних вправ. Було вирішено 1146 тестових завдань і написано 685 рефератів.
     326 студентів переглянуло комплекси фізичних вправ на розвиток швидкісної витривалості і 172 студента – на зміцнення м`язів пресу, що були підготовлені НПП кафедри.
     72 студента зі спеціальної медичної групи, що мають захворювання шлунково-кишкового тракту ознайомилося з рекомендованими фізичними вправами для власного виконання.
     273 студента підписалося на ютуб-канал, що був створений викладачами кафедри, для розміщення власних відеоуроків комплексів з фізичного виховання.
    Студенти зі спортивного відділення вивчають відеокомплеси і виконують індивідуальні плани з загальної фізичної підготовки.

    Найбільш фізично активними можна вважати студентів факультету ветеринарної медицини, друга позиція за гуманітарно-педагогічним факультетом, а третій – механіко-технологічний факультет.
     По кількості вирішених тестових завдань лідирує економічний факультет, друге місце за факультетом інформаційних технологій. Замикає трійку лідерів юридичний факультет.

     Найактивніша трійка факультетів та ННІ щодо підготовки реферативних робіт виглядає наступним чином. Перше місце – факультет землевпорядкування, друге – аграрного менеджменту, третє – гуманітарно-педагогічний факультет.

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook