Віта Коваленко – абсолютна переможниця ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Геодезія та землеустрій»

13 квітня 2020 року
     У Львівському національному аграрному університеті 26-27 березня 2020 р. відбувся підсумковий II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Геодезія та землеустрій».

     До участі в конкурсі подано 51 студентську наукову роботу від 59 авторів з 35 закладів вищої світи України.
     Від Національного університету біоресурсів і природокористування України на конкурс було подано три студентські наукові роботи від студентів факультету землевпорядкування – Коваленко Віти, Кулачека Івана та Рябової Юлії. На першому етапі конкурсу роботи проходили експертизу членів журі (два незалежних експерти). До експертизи допускалися наукові студентські роботи, які пройшли перевірку на відсутність плагіату. Оцінки експертизи, отримані від двох експертів, сумувалися і на їх основі формувався рейтинг претендентів на перемогу. На другому (очному) етапі претенденти повинні були змагатися в майстерності доповідати отримані у ході досліджень результати та відповідати на запитання як членів журі, так і присутніх на засіданні студентів. Однак у зв’язку з оголошеним карантином, зумовленим пандемією COVІD-19, згідно з рекомендаціями ДНУ Інститут модернізації змісту освіти МОН України (лист від 12.03.2020р. № 221/19-713), Оргкомітет конкурсу прийняв рішення підвести підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2019/2020 рр. за результатами експертного оцінювання надісланих наукових праць на першому етапі конкурсу.
     Конкурсна комісія за результатами першого туру високо оцінила науковий рівень дослідницької роботи Віти Коваленко «Картографічні моделі параметрів грошової оцінки земель» (науковий керівник - завідувач кафедри геодезії та картографії, доктор географічних наук, професор Іван Ковальчук), її актуальність, укладені автором в рамках держбюджетної теми кафедри геодезії та картографії картографічні моделі грошової та якісної оцінки земель адміністративних районів і населених пунктів різних регіонів території України, представлені авторські пропозиції і розробки з удосконалення методики картографічного відображення тематичної інформації на цифрових картографічних моделях – 188 балів з 200, що вивело її роботу на перше місце серед усіх учасників конкурсу.

     Дипломом І ступеня Віта Коваленко підтвердила високий рівень фахової підготовки зі спеціальності «Геодезія та землеустрій», зацікавлення питаннями тематичного й атласного картографування сфери землекористування.

     Щиро вітаємо переможницю Віту Коваленко та її наукового керівника Івана Ковальчука – з цією перемогою, зичимо їм творчої наснаги й подальших успіхів у науково-дослідній роботі!

Олександр Шевченко,
заступник декана факультету землевпорядкування,
доцент кафедри геодезії та картографії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook