В університеті проходить акредитація освітньої програми «Комп’ютерні науки» ОС «Бакалавр» в режимі онлайн

11 квітня 2020 року
     На факультеті інформаційних в режимі онлайн з 9 по 11 квітня проходить акредитація освітньої програми «Комп’ютерні науки» ОС «Бакалавр». Проведення акредитаційної експертизи відбувається із використанням технічних засобів відеозв’язку без фізичної присутності експертів у закладі. Для роботи експертної комісії були створені необхідні умови для уточнення фактів, вказаних у відомостях про самооцінювання, опитування представників заінтересованих сторін про освітню програму та діяльність закладу вищої освіти за цією програмою.

     Експертна комісія, до складу якої увійшли: Пурський Олег Іванович, керівник експертної групи, д.т.н., професор (Київський національний торгово-економічний університет), Голуб Сергій Васильович, д.т.н., професор (Черкаський державний технологічний університет), Панга Геннадій Валерійович, здобувач вищої освіти (Донецький державний університет управління) – в онлайн режимі знайомилися з матеріально-технічною базою факультету інформаційних технологій, навчально-методичним забезпеченням, процедурами організації навчального процесу та управлінської діяльності, а також провели 9 зустрічей зі стейкхолдерами та управлінським персоналом.

     Для ознайомлення із додатковими документами, які не розміщені у відкритому доступі на сайті ЗВО, відповідно до методичних рекомендацій відділу акредитації для експертів був наданий доступ до сховища зі сканкопіями та електронними версіями необхідних документів. Крім того, під час відеозустрічей демонструвалися відповідні оригінали документів.
     Розклад зустрічей був заздалегідь погоджений. Всі заплановані зустрічі відбулися успішно, а цифрова комунікація дала можливість експертам отримати відповіді на всі питання щодо організації навчання за програмою «Комп’ютерні науки».

     Дякуємо усім студентам, викладачам, випускникам, роботодавцям, адміністрації університету за участь у процесі акредитації.


Глазунова О.Г.,
декан факультету інформаційних технологій
Голуб Б.Л.,
завідувачка кафедри комп’ютерних наук, гарант програми

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook