Звіт по дистанційному навчанню к.ю.н., доц. Новак Т.С. за період з 06 по 10 квітня 2020 року

10 квітня 2020 року

 Новак Т.С. у другому семестрі 2020 року на денній формі навчання викладаються такі дисципліни, як: «Трудове право» – для студентів 2 курсу (1 потік) ОС «Бакалавр» спеціальності 081 – «Право», «Договірне і трудове право» – для студентів 4 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 241 – «Туризм», а також забезпечується проведення семінарських занять з дисциплін «Аграрне право» – для студентів 4 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 081 – «Право» та «Правове регулювання туристичної діяльності» - для студентів 1 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності 241 – «Туризм».

 
Дисципліна «Трудове право» забезпечена ЕНК на базі платформи Elearn за посиланням – https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=565/
На курс зараховано 71 студент (1потік).
Згідно розкладу, лекції передбачені в понеділок на 2 парі (за знаменником), семінарські заняття – у середу на 2 парі – для 1 групи, на 3 парі – для 3 групи та в четвер на 5 парі – для 2 групи.
Згідно Робочої програми, в понеділок, 6 квітня було проведено лекцію на тему «Правовідносини у сфері трудового права»; 7 та 8 квітня – на семінарських заняттях було проведено контрольні роботи за першим змістовним модулем.
Відвідування студентами курсу та виконання відповідних завдань проілюстровано на графіку.
 
 
Навчальна дисципліна «Договірне і трудове право» також забезпечена ЕНК на базі платформи Elearn за посиланням - https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1605
Загальна кількість зарахованих на курс студентів становить 14 осіб.
Лекційні заняття проводяться по чисельнику у четвер на 6 парі відповідно до Робочої програми навчальної дисципліни. Семінарські заняття відбуваються на 6 парі по четвергам за розкладом знаменника.
В четвер, 9 квітня, семінарське заняття було присвячено темі договору підряду.
Відвідування студентами курсу та виконання відповідних завдань проілюстровано на графіку.
 
Семінарські заняття з дисципліни «Аграрне право» проходять з використанням ЕНК «Аграрне право», що був розроблений на платформі Elearn (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1692). 
Загальна кількість зарахованих на курс студентів становить 75 осіб.
6 квітня було проведено останнє на курсі семінарське заняття на тему «Правове регулювання галузі рослинництва».
Відвідування студентами курсу та виконання відповідних завдань проілюстровано на графіку.
 
Семінарські заняття з дисципліни «Правове регулювання туристичної діяльності» проходять також на базі платформи Elearn (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2987).
Всього на курс зарахований 51 студент.
Семінарські заняття за розкладом проходять в четвер на 1 та 3 парі для 1 та 2 групи відповідно.
Згідно Робочої програми дисципліни, 9 квітня заняття було присвячене правовим засадам державного регулювання туристичної діяльності.
Відвідування студентами курсу та виконання відповідних завдань проілюстровано на графіку.
 
 
 

Тамара Новак,
доцент кафедри аграрного, земельного
та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook