Карантин – не привід сумувати, а час для саморозвитку!

8 квітня 2020 року
- Доброго дня. Я Кострамєєва Станіслава, студентка 1-го курсу 4 групи факультету аграрного менеджменту.
- Розкажіть, будь ласка, де ви знаходитися на період карантину?
- Під час карантину я, майже весь час, знаходжусь вдома. Раз на день виходжу на свіже повітря, для підтримання здоров‘я. Під час прогулянок намагаюсь уникати спілкування з людьми. Також гуляю виключно у масці та перчатках.
- Скільки часу у день йде на самостійне навчання?
- Завдань задають не мало, тому на навчання витрачаю 2-3 години на день. Багато часу займають дисципліни «Теорія організації» та «Економіка», дуже багато матеріалу доводиться опрацьовувати самостійно. Також ще 3 рази на тиждень я додатково займаюсь англійською. Тому часу нудьгувати не маю.
 
 
- Які позитивні та негативні сторони виділяєте для себе в умовах дистанційного навчання?
Найголовніше – це самонавчання, таким чином більше уваги можна приділити найважливішим предметам, що потрібні для майбутньої професії.
Подобається те, що викладачі проводять відео лекції, таким чином забезпечуючи зворотній зв'язок зі студентами. Так, з дисципліни «Теорія організація» у нас за розкладом лекція і практичне заняття кожного вівторка. Займаємося у програмі Zoom. Ганна Анатоліївна розповідає лекційний матеріал, що супроводжується презентаціями та іншими наочними матеріалами. Відбувається жвава дискусія.
 
Також, одним із головних «плюсів» є спілкування із сім’єю: проводжу з ними майже весь вільний час. А ще під час карантину легше правильно харчуватись і є багато часу на зайняття спортом.
- Які побажання для викладачів?
Відпочивати. Викладачі вже організували для нас налагоджену роботу сайту, так що тепер справа за нами, а ми все зробимо!
Чим займаєтеся у вільний від навчання час?
Читаю, займаюся спортом, проходжу online курси. Коротко кажучи, займаюсь самореалізацією.
Отже, карантин – не найприємніший період, але його не треба боятися й розводити паніку, а треба якомога більше часу спрямовувати на розвиток!
Розмовляла Ольга Гогуля,
доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С.Завадського
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook