6 квітня проведено чергове засідання деканату факультету інформаційних технологій

6 квітня 2020 року

6 квітня проведено чергове засідання деканату факультету інформаційних технологій, на якому обговорено поточні питання організації дистанційного навчання, підготовки до акредитації та організації двох науково-практичних конференцій на базі факультету.

За результатами наради дано низку доручень завідувачам кафедр:

1. Звіти за 1 квартал за програмою "Голосіївська ініціатива" надіслати в деканат. Спланувати роботу кафедр на 2 квартал відповідно до стратегічних завдань факультету у навчальній, науковій, міжнародній діяльності.

2. Завершити проміжну атестацію студентів до кінця тижня.

3. Залучити до участі у Інтернет конференціях "Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві та природокористуванні 2020", "Теоретичні та прикладні аспекти розробки комп'ютерних систем" науковців, студентів, аспірантів з різних університетів України та іноземних країн.

4. Організувати більш ефективну комунікацію зі студентами викладачів лабораторних занять з дисциплін "Технологія створення програмних продуктів", Дослідження операцій 1", "ІС і технології в управлінні", "Архітектура ПК", "Інформаційні технології", "Дискретні структури", "Емпіричні методи", "Економіка ПЗ". Забезпечити пояснення навчального матеріалу у форматі вебінарів та відеокастів.

5. Залучити викладачів кафедр факультету до проведення вебінарів з підвищення кваліфікації викладачів університету з технологій онлайн навчання.

6. Оформити та надіслати на затвердження НМК факультету освітні програми та навчальні плани за спеціальностями факультету до 10 квітня. Врахувати всі пропозиції та зауваження попередніх засідань НМК.

7. Всі необхідні документи викладачів кафедр (публікації, сертифікати, ...) для акредитації ОП 122 "Комп'ютерні науки" надіслати в е-форматі на пошту факультету для презентації експертній комісії в онлайн режимі.  

 

 Олена Глазунова, декан факультету

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook