Дистанційне навчання студентів під керівництвом викладачів кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім.О.І.Душечкіна

30 березня 2020 року

Відповідно до рекомендацій МОН України і ректорату НУБіП України триває дистанційне навчання студентів із викладачами кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім.О.І,Душечкіна шляхом використання навчального порталу НУБіП України, відео-конферецій, месенджерів та електронного спілкування.

     Для забезпечення взаємодії із студентами за цього виду навчання НПП використовують різні способи організації навчального процесу.
Зокрема, студенти безпосередньо слухають відео-лекції за допомогою ресурсу Zoom, а також аудіо-лекції із різних дисциплін.

      Крім того, використовується синхронний спосіб навчання на навчальному проталі Elearn, де студенти можуть опрацювати навчальні матеріали і швидко отримати відповіді на питання, які їх цікавлять, від викладача, що у цей час теж працює у електронному навчальному курсі. 

       Передача навчального матеріалу здійснюється також за допомогою месенджерів та електронного листування.

     Цього тижня проведений модульний контроль знань студентів відповідно до навчальний програм дисциплін.

    Студенти активно використовують усі можливі способи отримання інформації, адже вони розуміють серйозність і складність ситуації, пов’язаної із карантином.

     Проводиться опитування студентів щодо найкращого способу навчання для них. Проте здобувачі вищої освіти схиляються більше до асинхронного способу навчання, що пов’язано із якістю інтернет-зв’язку у їх місцях перебування, адже наші студенти із різних куточків України, де крім проблем із інтернетом додаються ще й питання енергозабезпечення тощо.

Тож, спираючись на опитування, бажаємо всім студентам і викладачам високої якості інтернет-зв’язку, постійного світла у їх оселях та найголовніше – бути здоровими!

Надія Бордюжа,
секретар кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім.О.І.Душечкіна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook