«Свій НУБіП». Університет запустив власний студентський телеканал

26 березня 2020 року
Наразі його можна дивитися на університетському сайті. 
 
Відсьогодні у тестовому режимі почав цілодобове мовлення студентський телеканал «Свій НУБіП».
 
Ефір складається з власного виробництва медіалабораторії кафедри журналістики та мовної комунікації, а також з контенту про університет, підготовленого телекомпаніями, факультетами та ННІ. 
 
- Ми відкрили спеціальність «Журналістика» лише півтора роки тому, а вже зараз маємо власне студентське телебачення – не просто сторінку у соціальній мережі, а повноцінне мовлення. Поки – на платформі нашого сайту, але далі буде. Ректорат підтримує цю важливу, корисну та цікаву студентську справу, - зазначив ректор університету Станіслав Ніколаєнко
 
Наразі телеканал перебуває у стадії активного створення – цього року очікується значне його технічне оснащення. Це дозволить суттєво збільшити та урізноманітнити частку власного виробництва студентського контенту.
 
- Для нас, студентів-журналістів, цей канал є дуже гарним майданчиком для практики, разом з тим ми хочемо зробити його цікавим та корисним для всієї студентської аудиторії НУБіП, - розповів редактор телеканалу, студент другого курсу спеціальності «Журналістика» Віталій Мікула
 
За спеціальністю «Журналістика» у Національному університеті біоресурсів та природокористування України сьогодні навчається понад 70 студентів. 
 
 
Ілля Суздалєв
 

Телеканал «Свій НУБіП»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook