Київська область: ліквідовано загорання трав’яного настилу і торф’яних покладів у 12 районах

19 березня 2020 року
Київська обл.

Київська область: ліквідовано загорання торф’яних покладів

18 березня  о 08:15 до оперативно-диспетчерської служби Ірпінського регіону надійшло повідомлення про загорання торфовища у  м. Ірпінь, поймі р. Ірпінь, поблизу с. Стоянка. На місце виклику направлено особовий склад  36-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ірпінь. По прибуттю встановлено, що площа загорання торфу складає 0,2 га окремими осередками. О 13:20 загорання локалізовано та  о 15:45 повністю ліквідовано. До гасіння залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки.

Баришівький район: ліквідовано загорання в екосистемі

18 березня о 16:45 до оперативно-диспетчерської служби Баришівського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу у смт Баришівка поблизу вул. Бориспільська. На місце виклику був направлений черговий караул 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Баришівка. По прибуттю на місце пожежі було встановлено, що вогнем охоплено трав’яний настил. Завдяки злагодженим діям рятувальників пожежу було локалізовано о 17:00 та повністю ліквідовано о 17:08. Причина пожежі наразі встановлюється.

 

Баришівський район: рятувальники ліквідували загорання трав'яного настилу

19 березня о 13:30 до оперативно-диспетчерської служби Баришівського району надійшло повідомлення про загорання трави у с. Коржі вул. Корольова. На пожежу був направлений черговий караул 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Баришівка. На місці події встановлено що горить трав’яний настил на площі близько 3 га. Пожежу локалізовано о 14:30 та повністю ліквідовано о 14:50. До гасіння пожежі залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця техніки. Причина пожежі наразі встановлюються.

Баришівський район: ліквідовано загорання чагарників та сухої трави

19 березня о 12:21 до оперативно-диспетчерської служби Баришівського району надійшло повідомлення про загорання сухої трави та чагарників у м. Березань, пров. Гоголя. На місце події виїхав черговий караул 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Березань. По прибуттю рятувальників на місце події встановлено, що горить суха трава та чагарники на площі. Пожежу локалізовано о 13:15 та повністю ліквідовано о 13:25. На місці пожежі працювала 1 одиниця техніки та 4 чоловіки особового складу.

Бородянський район: ліквідовано загорання трав’яного настилу та чагарників

18 березня о 11:16 до оперативно-диспетчерської служби Бородянського району надійшло повідомлення від місцевих жителів про горіння трав’яного настилу поблизу с. Пороскотень. Одразу на місце події було направлено черговий караул 58-го Державного пожежно-рятувального посту смт Клавдієво-Тарасове. По прибуттю рятувальниками встановлено, що палає трав’яний настил та чагарники на загальній площі близько 1,5 га. Пожежа локалізована о 11:45 та о 12:05 повністю ліквідована. На гасіння пожежі залучалась одна одиниця техніки та 3 чоловіка особового складу.

Білоцерківський район: ліквідовано загорання трав’яного настилу

18 березня о 17:22 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про пожежу у с. Мала Вільшанка. На місце події виїхав черговий караул 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Біла Церква. По прибуттю рятувальників встановлено, що виникло загорання трав’яного настилу на площі 2 га. Пожежу локалізовано о 17:45 та повністю ліквідовано о 18:13 На місці пожежі задіяно 1 одиниці техніки та 5 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

 

Білоцерківський район: рятувальники своєчасно ліквідували загорання трав’яного настилу

19 березня о 13:10 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про пожежу у м. Біла Церква на вул. Глиняна. На місце події виїхав черговий караул 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Біла Церква. По прибуттю рятувальників встановлено, що виникло загорання трав’яного настилу на площі 150 м.кв. Пожежу локалізовано о 13:30 та повністю ліквідовано о 13:42 На місці пожежі задіяно 1 одиниця техніки та 4 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

19 березня о 14:47 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про пожежу поблизу автодороги Біла Церква-Володарка. На місце події виїхав черговий караул 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Біла Церква. По прибуттю рятувальників встановлено, що виникло загорання трав’яного настилу на площі 300 м.кв. Пожежу локалізовано о 15:17 та повністю ліквідовано о 15:20 На гасінні пожежі задіяно 1 одиницю техніки та 5 чоловік особового складу. Причина загорання – встановлюється.

Бориспільський район: рятувальники ліквідували загорання трав’яного настилу

19 березня о 12:58 до оперативно-диспетчерської служби Бориспільського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу у м. Бориспіль на вул. Степана Криворученка. На місце події направлено черговий караул 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бориспіль. О 13:15 загорання локалізовано та о 13:30 повністю ліквідовано. На гасінні задіяно 3 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки. Причини пожежі та збитки встановлюються.

Бориспільський район: ліквідовано загорання трави на площі 2 га

19 березня о 13:01 до оперативно-диспетчерської служби Бориспільського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу у с. Сулимівка по вул. Центральній. На місце події направлено черговий караул 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Бориспіль та МПО с. Кучаків. По прибуттю встановлено, що горить трава та очерет на площі 2 га. О 13:57 загорання локалізовано о 14:42 повністю ліквідовано. На гасінні задіяно 6 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Васильківський район: рятувальники ліквідували загорання трав’яного настилу

18 березня о 11:38 до оперативно-диспетчерської служби Васильківського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу на відкритій території у с. Деревянки на вул. Сонячна. На місце події виїхав черговий караул 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Васильків. Пожежу ліквідовано о 13:07. На пожежі працювали 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки. Причина пожежі встановлюється.

Володарський район: рятувальники ліквідували загорання очерету

18 березня о 13:19 до оперативно-диспетчерської служби Володарського району надійшло повідомлення про загорання очерету у с. Тадіївка на вул.Шевченка. На місце виклику було направлений черговий караул 6-ї ДПРЧ смт Володарка. Пожежу було локалізовано о 14:17 та повністю ліквідовано о 15:13. Цього ж дня, о 16:05 до оперативно-диспетчерської служби Володарського району надійшло повідомлення про загорання очерету у смт Володарка по вул.Я.Мудрого. На місце виклику було направлений черговий караул 6-ї ДПРЧ смт Володарка. Пожежу було локалізовано о 16:53 та повністю ліквідовано о 18:05. Причина пожежі встановлюється.

Кагарлицький район: ліквідовано загорання настилу

18 березня о 17:05 до оперативно-диспетчерської служби Кагарлицького району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу в с. Кузьминці на вул. Василя Путаненка. На гасіння пожежі був направлений черговий караул 20-ї Деражвної пожежно-рятувальної частини м. Ржищів. Пожежу локалізовано о 17:30 та о 17:37 повністю ліквідовано. На пожежі працювало 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки. Причина загоряння встановлюється. Цього ж дня, о 18:55 до оперативно–диспетчерської служби Кагарлицького району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу в с. Стави вул. Зарічна. На місце виклику було направлено черговий караул 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кагарлик. По прибуттю, розвідкою було встановлено, що горить трав’яний настил. Пожежу локалізовано о 19:48 та повністю ліквідовано о 20:05. Причина пожежі наразі встановлюється.

Кагарлицький район: рятувальниками ліквідовано загорання трав’яного покриву

19 березня о 14:51 до оперативно-диспетчерської служби Кагарлицького району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу у м. Ржищів по вул. Зарічній. На гасіння пожежі напавлено черговий караул 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ржищів. По прибуттю встановлено, що горить осередками трав’яний настил на площі 0,4 га та існує загроза поширення полум’я на значну площу. О 15:47 загорання локалізовано та о 16:15 повністю ліквідовано. На гасінні задіяно 6 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки. Причина загоряння – встановлюється.

Рокитнянський район: ліквідовано загорання трав’яного настилу на відкритій території

19 березня о 10:03 до оперативно-диспетчерської служби Рокитнянського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу на відкритій території в смт Рокитне по вулиці Жовтневій. До місця виклику направлено черговий караул 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Рокитне. По прибуттю рятувальниками встановлено, що вогнем охоплено травяний настил на площі 1 га. Пожежу локалізовано о 10:40 та о 11:16 повністю ліквідовано. Причина пожежі наразі встановлюється.

Обухівський район: рятувальники 5 разів залучалися до гасіння пожеж у природних екосистемах

18 березня в Обухівському районі виникло 5 пожеж сухої рослинності на відкритій території, а саме: о 12:24 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про пожежу у с. Великі Дмитровичі на вул. Польовій. На місце виклику було направлено черговий караул 46-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Козин. Пожежу локалізовано о 14:05 та повністю ліквідовано 17:20. На місці події працювали дві одиниці техніки та 8 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

О 14:00 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про пожежу у м. Обухів, поруч цвинтаря. На місце виклику було направлено черговий караул 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Обухів. Пожежу локалізовано о 14:17 та повністю ліквідовано 14:28. На місці події працювали одна автоцистерни та 4 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

О 14:59 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про пожежу у м. Обухів, узбіччі а/ш Обухів-Нещерів. На місце виклику було направлено черговий караул 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Обухів. Пожежу локалізовано о 15:45 та повністю ліквідовано 15:55. На місці події працювали 1 одиниця техніки та 2 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

О 16:33 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про пожежу у с. Верем'я, окраїна села, узбіччя автошляху. На місце виклику було направлено черговий караул 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Українка. Пожежу локалізовано о 17:50 та повністю ліквідовано 19:25. На місці події працювали 1 одиниця техніки та 8 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

О 17:33 до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про пожежу у с. Креничі, окраїна села, узбіччя автошляху. На місце виклику було направлено черговий караул 46-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт. Козин. Пожежу локалізовано о 19:15 та повністю ліквідовано 19:33. На місці події працювали 2 одиниці техніки та 8 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Сквирський район: рятувальники ліквідували загорання трав’яного настилу

18 березня о 14:48 до оперативно-диспетчерської служби Сквирського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу на відкритій території у с. Рогізна. На місце події виїхав черговий караул 7-ї Декржавної пожежно-рятувальної частини. Пожежу ліквідовано о 16:03. На пожежі працювали 6 чоловік особового складу та одиниця техніки. Цього ж дня, о 15:56 до оперативно-диспетчерської служби Сквирського району надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу у м. Сквира на вул. Фрунзе. На місце події виїхав черговий караул 7-ї Декржавної пожежно-рятувальної частини. Пожежу ліквідовано о 16:34. На пожежі працювали 6 чоловік особового складу та одиниця техніки.

Ставищенський район: рятувальники продовжують боротися з вогняною стихією у екосистемах

19 березня о 13:22 до оперативно-диспетчерської служби Ставищенського району надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу на відкритій території на вул. Лугова у смт Ставище. На виклик терміново було направлено черговий караул 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Ставище. По прибуттю було встановлено, що горить трав’яний настил на відкритій території на площі 1 га. Пожежу було локалізовано о 13:42 та повністю ліквідовано о 13:55. До гасіння пожежі залучалось 1 одиниці техніки та 4 чоловік особового складу. Причина пожежі встановлюється.

Джерело: https://kv.dsns.gov.ua

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook