Профорієнтаційна робота в школах Деснянського району м. Києва

10 березня 2020 року
   Минулого тижня викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського професор Тетяна Балановська і доцент Аліна Троян, з метою проведення профорієнтаційної роботи серед школярів, завітали до спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №207 з поглибленим вивченням англійської мови та комунального закладу «Навчально-виховний комплекс «Cпеціалізована школа I ступеня з поглибленим вивченням української мови – гімназія №39 імені гетьмана України Богдана Хмельницького» у м. Київ.
 
   Школярі 10-х та 11-х класів були проінформовані щодо правил прийому та наявність у НУБіП України підготовчих курсів до зовнішнього незалежного оцінювання знань, що  надають можливість їх випускникам отримати додаткові бали під час вступу до університету на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності а також отримати знижку в оплаті за контрактною формою навчання. Особливо цікавою для школярів була інформація про можливість отримання 20 додаткових балів до сертифікатів ЗНО при вступі в НУБіП України за умови участі в Олімпіаді вступників-випускників шкіл.
 
 
    Викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського запросили школярів взяти участь у міждисциплінарному науково-практичному семінарі «ЕКОНОМІЧНІ ДИСКУСІЇ МОЛОДІ ХХІ СТОЛІТТЯ», що відбудеться 16 березня на факультеті аграрного менеджменту, а також відвідати університет 27 березня на День відкритих дверей.
 
 
 
 
   За сприяння в організації зустрічі з проведення профорієнтаційної роботи, висловлюємо подяку директору комунального закладу «Навчально-виховний комплекс «Cпеціалізована школа I ступеня з поглибленим вивченням української мови – гімназія №39 імені гетьмана України Богдана Хмельницького» Кулик Валентині Володимирівні, директору спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №207 з поглибленим вивченням англійської мови Бєлкіній  Оксані Григорівні та заступнику директора з виховної роботи Шевченко Тетяні Миколаївні.
 
 
 
Наталя Драгнєва,

доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook