Навчальна лабораторія кафедри фінансів

Загальна інформація

Навчальна лабораторія створена з метою якісної підготовки здобувачів освітніх ступенів бакалавр, магістр, доктоp філософії (PhD).

Основними завданнями навчальної лабораторії є:

1. Сприяння підвищенню якості підготовки здобувачів освітніх ступенів бакалавр, магістр, доктоp філософії (PhD) через поглиблення й закріплення теоретичних знань шляхом їхнього практичного опрацювання в лабораторних умовах, формування практичних навичок, вмінь та ключових для даного фаху компетентностей.

2. Підготовка та проведення на високому науковому, методичному і технічному рівні лабораторних, практичних, факультативних,  гурткових занять згідно з чинними робочими програмами дисциплін кафедри, планами роботи студентських наукових гуртків і факультативів та методичними рекомендаціями щодо їхнього виконання.

3. Створення належних умов для підвищення кваліфікації та стажування науково-педагогічних працівників університету, інших закладів освіти та організацій.

4. Формування методичної бази кафедри для забезпечення освітнього процесу і самостійної роботи здобувачів.

5. Створення учасникам освітнього процесу безпечних умов праці та навчання відповідно до чинних законодавчих та нормативних актів.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook