Продовжується співпраця з Оболонським районом міста Києва в рамках профорієнтаційної роботи

28 лютого 2020 року

   За сприяння керівництва Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, відбулася зустріч науково-педагогічних працівників факультету аграрного менеджменту НУБіП України із заступниками директорів шкіл Оболонського району. Заступник декана факультету аграрного менеджменту Лариса Карпенко та доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Віктор Артиш у своїх виступах ознайомили присутніх з умовами та перевагами навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та зокрема на факультеті аграрного менеджменту.

 

   Також заступникам директорів шкіл були надані пропозиції щодо подальшої співраці, проведення тренінгів, читання лекцій, написання спільних наукових робіт. Лариса Карпенко та Віктор Артиш запросили присутніх та учнів ввірених їм закладів навчання на День відкритих дерей НУБіП України, що відбудеться в березні.  

Висловлюємо вдячність за співпрацю керівництву Управлінню освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

 
Лариса Карпенко,
заступник декана факультету аграрного менеджменту
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook