На факультеті землевпорядкування визначилися переможці І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Геодезія та землеустрій» та з дисципліни «Земельний кадастр»

24 лютого 2020 року
     Всеукраїнські студентські олімпіади, що проводяться у вигляді змагань із застосуванням здобутих знань, умінь і навичок, займають важливе місце в системі організації науково-дослідної роботи студентів у закладах вищої освіти.

     Відповідно до наказів Міністерства освіти і науки України та ректора НУБіП Станіслава Ніколаєнка на факультеті землевпорядкування відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціальності «Геодезія та землеустрій» та із загальнопрофесійної дисципліни «Земельний кадастр».
     Для організації проведення олімпіади та оцінювання результатів її учасників був створений робочий оргкомітет, який очолив декан факультету Тарас Євсюков. Також до його складу увійшли доценти Олександр Шевченко, Іван Опенько, Руслан Тихенко та Олексій Жук.

     Розроблені організаційним комітетом конкурсні завдання І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади складалися з тестових і практичних завдань з таких дисциплін як геодезія, фотограмметрія, землевпорядне проектування, земельний кадастр і земельне право.
     Загальна кількість учасників олімпіади становила 118 осіб. Приємно відзначити, що більшість студентів продемонстрували високі знання з галузевих дисциплін, та й переможці І етапу визначились із перевагою у декілька балів.

     У результаті підведення підсумків І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади на основі кількості набраних балів, перемогу здобули:

     — зі спеціальності «Геодезія та землеустрій»:
І місце: Юлія Чіфліклій (студентка магістратури 1 року навчання, 2 групи);
ІІ місце: Олег Федорченко (студент магістратури 1 року навчання, 2 групи); Яніна Степчук (студентка 3 курсу, 3 групи скороченого терміну навчання);

     — із загально-професійної дисципліни «Земельний кадастр»:
І місце: Анастасія Городнича (студентка магістратури 1 року навчання, 2 групи);
ІІ місце: Андрій Ярошинський (студент магістратури 1 року навчання, 2 групи); Катерина Мензюк (студентка магістратури 1 року навчання, 2 групи).

     Сердечно вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади та бажаємо їм з честю представити Національний університет біоресурсів і природокористування України та зокрема факультет землевпорядкування на ІІ етапі олімпіади, що триватиме з 22 по 24 квітня 2020 року із спеціальності «Геодезія та землеустрій» на базі Одеського державного аграрного університету, а 13-15 травня 2020 року із загально-професійної дисципліни «Земельний кадастр» – на базі Харківського національного аграрного університету імені В.В. Докучаєва.

Євгенія Кривов’яз,
доцент кафедри геодезії та картографії

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook