Правильний вибір професії – запорука успіху

21 лютого 2020 року

21 лютого 2020 року викладачі циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін Вікторія Сова, Лілія Чайка у рамках профорієнтаційного проєкту «Зимова школа – 2020» провели інтерактивну вікторину з фінансової грамотності для учнів 9-Б класу Ірпінської СЗОШ І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням економіки та права № 2.

Усвідомлений вибір професії впливає на подальше життя, визначає успішність самореалізації, соціалізації, кар'єрного і професійного зростання. Проведений захід був спрямований на формування інтересу учнів до спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Дев’ятикласники мали можливість проявити себе у різнопланових інтерактивних конкурсах з фінансової грамотності.

Члени журі (Федорова О.В. – вчитель фізичної культури Ірпінської СЗОШ І-ІІІ ст. №2, Кошик В.В. та Іванова С.М. – викладачі коледжу) оцінювали швидкість, кмітливість та винахідливість гравців.

Перемогу здобули:

І місце – «Фінансисти»;

ІІ місце – «Страховики»;

ІІІ місце – «Банкіри».

Наприкінці зустрічі педагоги проінформували школярів про інші спеціальності, за якими у коледжі здійснюватиметься підготовка фахівців за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра у 2020 році та запросили на День абітурієнта, що відбудеться 29 лютого 2020 року.

Адміністрація коледжу висловлює  щиру подяку директору школи Ірині Германівні Бєловій та педагогічному колективу за сприяння участі школярів у профорієнтаційному проєкті.

Вікторія Сова, Лілія Чайка

 

викладачі фінансових дисциплін


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook