Розширене засідання ректорату

25 лютого 2020, 0:00

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

  1. Про рекомендацію до затвердження на Вченій раді НУБіП України річного фінансового звіту за 2019 рік та фінансового плану Університету на 2020 рік. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  2. Про рекомендацію до затвердження на Вченій раді НУБіП України Положення «Про рейтингову систему оцінки діяльності науково-педагогічних працівників та структурних підрозділів НУБіП України» в 2020 р. та Положення «Про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників НУБіП України» в 2020 р. Доповідає перший проректор, голова рейтингової комісії Ібатуллін Ігор Ілліч.
  3. Про стан підготовки студентів університету з фундаментальних дисциплін: математики, біології, хімії та фізики. Доповідають завідувачі кафедр: вищої та прикладної математики Батечко Ніна Григорівна, вищої математики Іванова Юлія Ігорівна, біології тварин Сахацький Микола Іванович, аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води Копілевич Володимир Абрамович, фізики Бойко Володимир Васильович.
  4. Про аналіз діяльності госпрозрахункових підрозділів за 2019 рік та план на 2020 рік. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  5. Про план ремонтних робіт в Університеті у 2020 році. Доповідає проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович.
  6. Про зміни до Правил прийому на навчання до університету на 2020 рік. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Коропець Лариса Анатоліївна.
  7. Про підготовку до проведення Всеукраїнської олімпіади для вступників до університету. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Коропець Лариса Анатоліївна.
  8. Про надання дозволу на передачу в оренду. Доповідає начальник планово-фінансового відділу Бронін Олег Володимирович.
  9. Різне.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook