Голова Держгеокадастру Денис Башлик та ректор Станіслав Ніколаєнко завітали до студентів факультету землевпорядкування НУБіП України

8 лютого 2020, 12:28
Вже не один рік факультет землевпорядкування займає лідируючі позиції у підготовці кадрів для галузі. Попри економічні труднощі в державі, підрозділ впевнено розвивається, оновлює матеріально-технічну базу тощо. Окрім навчання студентів на базі факультету здійснюється підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників, геодезистів, оцінювачів і ліцитаторів. Саме тому до нас прикута найбільша увага вітчизняних та міжнародних роботодавців. Звісно, за останні роки колектив факультету землевпорядкування, на чолі з деканом Тарасом Євсюковим, успішно виконує поставлене ректором завдання «стати першими серед всіх землевпорядних факультетів», а також вимоги роботодавців щодо якісної підготовки випускників.

     06 лютого 2020 року НУБіП відвідав голова Держгеокадастру Денис Башлик (до речі не в вперше), щоб ознайомитись зі структурою, освітнім процесом та поспілкуватися з майбутніми фахівцями. Так вже трапилося, що завітав очільник відомства до НУБіП у день свого народження. Тож найкращі побажання і брендову продукцію від НУБіП ювіляр отримав від ректора Станіслава Ніколаєнка. У розмові з очільником земельної служби Станіслав Миколайович, наголосив, що університет «тримає марку» та впевнено розвивається, незважаючи на всі виклики, що стоять перед вищою освітою.

  

     Поважним гостям без побоювання відкрили усі двері навчальних аудиторій, де проходили заняття. Очільник галузі та керманич університету поринули разом зі студентами в навчальний процес.
     Найбільше сподобалась неформальна частина заходу, коли Денис Олександрович спілкувався зі студентами та викладачами. Одразу помітно, що нинішній керівник структури – молодий, але ефективний менеджер. Коротко розповів про своє бачення розвитку землеустрою та кадастру в Україні. Відкритий до людей і вимагає від підлеглих бути такими ж. Докорінно змінити кадастр, створити і наповнити національну інфраструктуру геопросторових даних, об’єднати усі реєстри та оновити їх, зробити безкоштовними та доступними для роботи установ, підприємств, організацій та громадян. Це першочергове завдання служби, над цими завданнями зараз і працюють.

     Розповідаючи про себе зазначив, що пройшов шлях від випускника Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, де вивчав міжнародні відносини, до роботи у структурах різного рівня Держгеокадастру. Не боїться розпочинати щось нове, дотримується принципу: «Роби, що робиш, і буде, що буде». Досконало знає іноземну мову. До речі, серед усіх настанов студентам, знання мови, Денис Олександрович ставить на один рівень з професійними навичками.

  

     Ось така формула успіху від голови Держгеокадастру Дениса Башлика!


Наталія Мединська,
доцент кафедри земельного кадастру

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook