Студенти 1 курсу 10 групи разом з куратором, асистентом кафедри Р. Бокотько, відвідали ще одну пам'ятку культури

17 лютого 2020, 16:40

Київ – це дивовижне місто, яке кожен день приймає тисячі гостей. Тут маса дивовижних місць, які створила сама природа, але є й такі, над якими потрудилися талановиті художники, архітектори та просто поціновувачі прекрасного. У столиці є багато різнопланових пам`яток, які одну за одною відвідують студенти І курсу 10 групи та якими пишається місцеве населення, а, особливо, кияни. Серед них є відмінний екземпляр, який полюбився багатьом – це пам`ятник жабі. Знаходиться він недалеко від відомого Музею води. 

Ми дізнались, що дана скульптура повністю виготовлена з благородного металу – бронзи, а вага досягає майже 6 тонн. Головний автор задумки, Олег Пінчук, втілив одну дуже цікаву ідею в життя. Усередині самої жаби знаходиться спеціальний ківш, в який потрапляють всі монети, кинуті в рот жаби усіма бажаючими перехожими. Після досягнення певної ваги і ступеня наповненості, він самостійно перевертається і випадкова людина, що опинилася в цей момент поруч, може отримати нежданий сюрприз, тому це місце для відпочинку дуже популярне.

Багато хто вважає, що жаба є символом достатку і багатства, тому завжди кидають у її рот символічну монетку, що зробили і ми.


Староста групи Н. Демидюк,
заступник старости Є. Казміріді,

куратор 10 групи І курсу Р. Бокотько
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook